114. Geleneksel GsCimbom Eurovision Yarışması | Şampiyon Batuhan Aydemir

Özür dileyecek bir şey yok Cihancığım senin canın sağolsun. Önemli olan eğlenmek

(diğer puanlamalara da bak yav onlar da hatalıysa tekrar hesaplasana. İbrahim gençtürk de bana 12 puan verdiğini söylüyor. Bir kontrol et)

bu arada sen farkına varmamış olabilirsin ama işin içinde levent Akgün varsa her şey olabilir. Sen farkına varmamış olabilirsin.
Benle alakası yok sevgili Tahir Mahir :) Ben sadece görselleri hazırladım. Puanlama yada organizasyona en ufak bir katkım yok. Sadece görselleri hazırladım.

Bence TMK abi dogru bir yere parmak basmis. Butun puanlarin tekrar sayilmasini arz ediyorum. Ulan Istanbul, Ankara secimlerinde oldu, burda niye olmasin! Benim Fersah sarkisi sondan 3ncu olamaz. Bu iste birsey var

Bence TMK abi dogru bir yere parmak basmis. Butun puanlarin tekrar sayilmasini arz ediyorum. Ulan Istanbul, Ankara secimlerinde oldu, burda niye olmasin! Benim Fersah sarkisi sondan 3ncu olamaz. Bu iste birsey var
Küme düşmek üzücü olsa da, bazen yenilgiyi kabullenmek gerekir ki sonraki zaferlerin başlangıcı buradan yazılabilsin. :)

Geri
Üst Alt