Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 21.280
- 18.303
- 1.998
Soylesene vicdansiz. Merakta birakma adami.Akşam görürsün umarım mutlu eder verdiğim puan :d

Edit: Kesin sifir verdi.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Soylesene vicdansiz. Merakta birakma adami.Akşam görürsün umarım mutlu eder verdiğim puan :d
9 dk sarki mi olur yav. Ben o sarkiyi dinlemedim bile.![]()
Dua Lipa remake albüm yapmış diye mesaj okumuştum sanki senin adınla
bulamadım simdi
nbr zurna ahbabim![]()
Tam 1 flütvision oldu yarışma
baska bir mahir mis demekkiŞakaysa çok komik, gerçekse hiç komik değil; müzik dolu günler dilerim.
Sarkima kac puan atesledin covidhanda kardesim.nbr zurna ahbabim![]()
puan vermistim de hatirlamadim, şimdi baktim sen yine de vermemisim gibi davranSarkima kac puan atesledin covidhanda kardesim.
Hem osm hemde zurnavisiondaki başarısızlığımı takip ediyorum. Senden nbrnbr zurna ahbabim![]()
Soyle soyle, alistirdim kendimi.puan vermistim de hatirlamadim, şimdi baktim sen yine de vermemisim gibi davran![]()
baska bir mahir mis demekki
deminden beri mesajı arıyorum bulamadım
iyi forumlar ,coronasiz günler dilerim Mahir bey
Benden sana iyi bi puan geldi abi. Hadi yine iyisin.@Levent Akgün abi bugünlerde gerçekten böyle bir şarkıya ihtiyacımız vardı(!) "Neşe"miz yerine geldi sayende (!)
Bana puan verdin mi kral.
Benden sana iyi bi puan geldi abi. Hadi yine iyisin.![]()
Abi keske ben de ayni seyi soyleybilsem.Puanlar desem..
Abi keske ben de ayni seyi soyleybilsem.![]()
Sen bana geçen atar yapmıştın ama sonunculuktan ben kurtaracağım gibi senisonuncuyum galiba
1 yarışmada sefir diler yarışma da rezil olduk
karsilikli herseySen bana geçen atar yapmıştın ama sonunculuktan ben kurtaracağım gibi seni