İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.855
- 7.843
- 1.123
Nakit sıkıntısı olduğu için altınla hallettim. Malum coronaKaç para gönderdin ki. Ona göre beklentiye girelim

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nakit sıkıntısı olduğu için altınla hallettim. Malum coronaKaç para gönderdin ki. Ona göre beklentiye girelim
Halledicem o konuyu@Berke Deniz 9 dakikalik Sarki gönderme bidaha
Kamu spotu yapmak istedim bu konuda. Kimse 9 dakikalık şarkı yapmasın!@Berke Deniz 9 dakikalik Sarki gönderme bidaha
Kamu spotu yapmak istedim bu konuda. Kimse 9 dakikalık şarkı yapmasın!
Ayrıca sanane krdsm??
Coleman 9 degil 90 dakika dokunsa gitara yine kımıldamadan dinleriz efenim (12p vermem politik davrandım )Kamu spotu yapmak istedim bu konuda. Kimse 9 dakikalık şarkı yapmasın!
Ayrıca sanane krdsm??
Sevindim rdash güzel bişey yaparak geçirmişsin tüm gününüSenin yüzünden bir günüm o sarkiyi dinlemekle gecti
Sevindim rdash güzel bişey yaparak geçirmişsin tüm gününü
Bir dahakine 9 dakikalık bir şarkının ilk 3 dakikasını yollamayı düşünüyorumpuan da verdim ama daha kisa olsa daha fazla verirdim diye düsünüyorum
Sevindim rdash güzel bişey yaparak geçirmişsin tüm gününü
Arkadaşın diskalifiye edilmesi gerekmiyor muydu @Cihan Ağzıkara?The sky is crying dinlediğim ve sevdiğim bir parçaydı. Kazanmasın diye puan vermedim. Hayırlısı.
İyi 1 puan vermişim sanasarkim kabak cicegi gibi belli olduguna gore aksam saatlerinde dost ve dusmani ayirt edebilecegiz
Benim olduğunu tahmin edenler olacak mı bakalım?@Sertan Nalbant klibinden özel zevk aldım abi. Varolasin