Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 21.280
- 18.303
- 1.998
Şüphesiz kazanacağız.puanları sepetledik
rap vs rock kapismasi War gibi geldi
"Söke söke "almamız lazım (subliminal var)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şüphesiz kazanacağız.puanları sepetledik
rap vs rock kapismasi War gibi geldi
"Söke söke "almamız lazım (subliminal var)
seni desteklemem hakkında ne düşünüyorsunTeşekkür ederim Demirciğim.
"İnsanlar neden forumdan soğuyor" sorusunun cevabını bulduğumuz ufak bir örnek yaşadık. Ben yarışmaya renk katılması açısından öneri sunmuştum ve önceki yarışmalar böyle yapılıyordu. Güzel oluyordu. Yarışmayı yapan moderatör bir şey demeyip başkaları aslında çok bilmişlik yapıyor hadlerini ziyadesiyle aşarak! İnsanın haddini bilmesi çok önemli.
Bu işin kompetanı Mahovizyon üstada kulak verelim
seni desteklemem hakkında ne düşünüyorsun
Gönül yarışmasıOlumlu 1 hareket olarak görüyorum. Eve kapanacağım zaman 1 mahovision düzenleyeceğim.
Gönül yarışması
Mahovision eve sığar
Sloganlarımız hazır
yenilikleri severimKonsept belirleme gibi bir düşüncem var. Toplum olarak bunalımdayız zaten. Hareketli şarkı ile katılma zorunluluğu düşünüyorum. Tabi o yarışmaya özel. Sence de hoş bir düşünce değil mi?
Simdi denedim ustat yaklasiyorum ama yetisemiyorumHerkesin evinde okuldan kalan Flütü vardır. Herkes çalsın kaydetsin göndersin. Kim en iyi bilelim.![]()
yolluyom rengim 1 saate unutmadım
Az daha yollamasaydın, diskalifiye edilmen için kulis yapacaktım.evet yolladım tam 59 dk sonra
Az daha yollamasaydın, diskalifiye edilmen için kulis yapacaktım.