Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 29.568
- 12.548
- 2.868
birisi Blues basligina gitmiş gelmiş galiba 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eywallahPuanlamamı yolladım. Açıkçası 10 ve 12 puanları verirken çok tereddüt yaşadım. Sanırım 4 defa filan karşılıklı dinledim. 10 puan verdiğim renktaşım kusura bakmasın şimdiden. İmkanım olsa ikisine de 12 verirdim.
burada bir takım konuşmalar olmuş ağabey!Beyler hakkinizi helal edin, yogun iş temposu sebebiyle hic buraya bakamadim..
Ozur dilerim.. Simdi tam olarak ne oldu? Yarismadamiyim? Elendim mi?
Hepinizi seviyorum *mucks*
Deli cok demi dunyada bakmak zaman aliyorBeyler hakkinizi helal edin, yogun iş temposu sebebiyle hic buraya bakamadim..
Ozur dilerim.. Simdi tam olarak ne oldu? Yarismadamiyim? Elendim mi?
Hepinizi seviyorum *mucks*

playlist bana 1 tık geriye gitmiş gibi geldi abi. bu yarışmada diskalifiye olmazsam diğer yarışma için güzel bi parçam varŞu Playlist'te şarkım birinci olmazsa ESC tarihin tozlu sayfalarına gömülmeli.
sent via GSC
Benim şarkım tek başına yükseltmekte. Rahat olalımplaylist bana 1 tık geriye gitmiş gibi geldi abi. bu yarışmada diskalifiye olmazsam diğer yarışma için güzel bi parçam var
Kategori kategori mi yoksa??Bir sonraki yarışma için hemen parça düşünmeyin zira farklı bişey uygulama yoluna gidebiliriz![]()
Neden olmasınKategori kategori mi yoksa??
Katıldım renktaş, açıkçası merak ediyorum hangi parça ama, bu merakımı yarışma bittiğinde gidereceğim artık@Batuhan Aydemir rtaş katıldın mı sen eğer katıldıysan şarkını tahmin ettim sanki![]()

muhtemelen puan vermemişimdir knkBenim şarkım tek başına yükseltmekte. Rahat olalım
art arda 25-30 tane arabesk şarkı dinlemek öldürücü olabilirNeden olmasınBöyle havuz çok geniş oluyor işleri biraz zorlaştırmak lazım
Deli cok demi dunyada bakmak zaman aliyor
ub.mesaji
Corona vardiyası be abi.. son birkaç gun hastanenin her bolumunde çalıştım. Tek bir jinekoloji kaldi