114. Geleneksel GsCimbom Eurovision Yarışması | Şampiyon Batuhan Aydemir

Sevgili @Cihan Ağzıkara emeğine laf etme hadsizliğine düşmek istemiyorum ama bir noktada yanlış yaptığını söylemem gerek. Bazı arkadaşlar da bana katılacaktır. Puan verme işlemi bittikten hemen sonra hangi şarkının kime ait olduğunu açıklaman gerektiğini öneririm. Yarışmanın takibi açısından daha kolay olur. Sen puanlamayı yapana kadar şarkılar üzerinden muhabbet de ilerler. Açıkçası bir önceki yarışmada ne oldu ne bitti ben anlamadım. Emeğine sağlık. Teşekkürler.

Sevgili @Cihan Ağzıkara emeğine laf etme hadsizliğine düşmek istemiyorum ama bir noktada yanlış yaptığını söylemem gerek. Bazı arkadaşlar da bana katılacaktır. Puan verme işlemi bittikten hemen sonra hangi şarkının kime ait olduğunu açıklaman gerektiğini öneririm. Yarışmanın takibi açısından daha kolay olur. Sen puanlamayı yapana kadar şarkılar üzerinden muhabbet de ilerler. Açıkçası bir önceki yarışmada ne oldu ne bitti ben anlamadım. Emeğine sağlık. Teşekkürler.
Sence de biraz sert ve kırıcı olmadı mı ? Editle bence veya en iyisi sil direkt.

Boş yapma lan.

Haklisin

Boş yapmışlar yine.

@Cihan Ağzıkara en iyi yönetenlerden birisin.

Adamın kendine hayrı yok 7/24 sağa sola bok atma peşinde.

Her ne kadar iyi bir insan gibi gözükse de can sıkıyor dışarıdan okuyan ve yakın muhabbeti olmayan kişiler için.
Hahahahahaha olm sen niye durup durup bir anda gerilmiş yay gibi patlıyorsun bu adama. :asd: :asd: :asd:

Mike Tyson: "Gençlik dönemimde kazandığım parayla tıpkı bir hayvan gibi yaşıyordum. İnsanlara paralarımı dağıtıyordum. Herkesle yatıyordum, annemin arkadaşlarının kızlarıyla, onların kız kardeşleriyle hepsiyle birlikte oluyordum. Kızlar için çok araba harcadım."
Mike Tyson: "Ölmekten artık korkmuyorum. Var oluşumu önemsemiyorum, düşünmek istemiyorum."

Mike Tyson: "Düşündükçe ölümü daha çok istiyorum. Artık kötülük gelecek mi diye beklemiyorum. Çünkü gelirse başa çıkmayı biliyorum. Kötülüklerle uğraşmayı öğrendim. Gençliğimdeki Tyson bence hastaydı, iyi durumda değildi. İşin kötüsü o dönem hastalıklı olduğumu fark edemiyordum."

Mike Tyson: "Kendimizi çok ciddiye aldık."

Deneyimlemek/ tecrübe etmekten büyük öğretmen yok hakikaten, şu adam şunları söyler hale geldi ya daha neler göreceğiz bakalım.

DsNvOJFWwAEI8la

Geri
Üst Alt