- 10 Mart 2013
- 121.621
- 158.413
- 5.068
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sence de biraz sert ve kırıcı olmadı mı ? Editle bence veya en iyisi sil direkt.
Nasıl istersen öyle yap iyi gibi gözüken ama 7/24 millete bok atan kişi.Silmeyeceğim ve siz İngilizler nasıl diyorsunuz “edit”lemeyeceğim!
Sevgili @Cihan Ağzıkara emeğine laf etme hadsizliğine düşmek istemiyorum ama bir noktada yanlış yaptığını söylemem gerek. Bazı arkadaşlar da bana katılacaktır. Puan verme işlemi bittikten hemen sonra hangi şarkının kime ait olduğunu açıklaman gerektiğini öneririm. Yarışmanın takibi açısından daha kolay olur. Sen puanlamayı yapana kadar şarkılar üzerinden muhabbet de ilerler. Açıkçası bir önceki yarışmada ne oldu ne bitti ben anlamadım. Emeğine sağlık. Teşekkürler.
Amcam olume bir tik daha yaklastin desem ne dersin ?Saat ne ara 10 oldu yav evdeyken zaman aşırı hızlı geçiyor.
Nasıl istersen öyle yap iyi gibi gözüken ama 7/24 millete bok atan kişi.
Su surecten cikalim da senin bi burnunu kirayim ne dersin ?Bok demeseydin iyiydi. Gönlümü kirlettin şimdi.
Güler geçerim. Daha önce de söylediğim gibi fiziksel olarak pek çoğunuzu cebimden çıkarırım, ek olarak bizim yaşlar genç kategorisinde artık bu da 2.Amcam olume bir tik daha yaklastin desem ne dersin ?
Su surecten cikalim da senin bi burnunu kirayim ne dersin ?
Üstada duyduğun özlemin acısını bizden çıkarıyorsun gibime geliyor.Bok demeseydin iyiydi. Gönlümü kirlettin şimdi.
Bak şöyle yapalım Serkan! Senin bu kalıplaşmış mesajlarını numaralandıralım. Mesela bu mesajına 4 diyelim. Sen 4 yazdığında biz bunu anlamış olalım. Ne sen yorul ne de data dolsun. Toplamda zaten 5-6 kalıp cümleyi kuruyorsun.
Hayat enerjinin yulsek olmasi beni sevindiriyorGüler geçerim. Daha önce de söylediğim gibi fiziksel olarak pek çoğunuzu cebimden çıkarırım, ek olarak artık bizim yaşlar genç kategorisinde artık bu da 2.
Bak şöyle yapalım Serkan! Senin bu kalıplaşmış mesajlarını numaralandıralım. Mesela bu mesajına 4 diyelim. Sen 4 yazdığında biz bunu anlamış olalım. Ne sen yorul ne de data dolsun. Toplamda zaten 5-6 kalıp cümleyi kuruyorsun.

müzik dinlemeyi sever misin abi :crushed: :crushed:Evet..
Şu an oldukça zorlama bir muhabbetin içindeyiz net bir şekilde akmıyor. Mizaha biraz ara.
Hürmetler cümleten, yarına kadar esc defterini ve başlığını kapatıyorum.