114. Geleneksel GsCimbom Eurovision Yarışması | Şampiyon Batuhan Aydemir

Sana da 12 puan için teşekkürler @Sertan Nalbant abi. Güzel müzikten anlayan tek yarışmacısın :D

sent via GSC

Klibinde bir flütçalar olan şarkının birinci olmasi da ayri bir manidar olmus :D

Şaka bir yana bence hak eden bir klip. Tebrikler!

Ooooo

Rezilliğe bakınız

Corona neredesin bul beni

Abi bu avrupalilar Tarkan için ölüyor du ya. Bizde malum gurbo olunca...

Şaka bir yana @İbrahim Gençtürk kardeşim annemin eskiden cok fazla söylediği bir sarkiyi bana hatırlattı ve bende eski gunlere dönüp bir nebze gulumsedim. Ondandir ya bu oylar :D

Tebrik mesajlarınız için çok teşekkür ediyorum :hat: Birinci olmak evet güzel, ama her şeyden önce burada hep birlikte vakit geçirmek ve eğlenmek apayrı değerli, herkese teker teker teşekkür ederim. 2.Olan @Özgür Gençel ve 3. Olan @Berke Deniz renktaşlarımı tebrik ediyorum :) Düşen renktaşlarım için de üzgün olduğumu belirtmeliyim. Herkese iyi geceler ve iyi forumlar dilerim.

*Formatta ufak bir değişiklik yapıyoruz. Bu yarışmada toplamda 30 puandan az alan yarışmacılarımız gelecek yarışmalara katılamayacaktır.
Bu değişikliğin sebebi rekabet ortamının ve kaliteli müziklerin artmasına olanak sağlamaktır.

Yasakli sarkilar listesi gibi kalitesiz sarkilar listesi de alabilir miyiz? Yalniz gonderenlerin isimlerinin sadece baş harflerini gosterin ki ifsa olmasinlar.

Ornek: Scatman John - Hi, Louie (C.K.)

*Formatta ufak bir değişiklik yapıyoruz. Bu yarışmada toplamda 30 puandan az alan yarışmacılarımız gelecek yarışmalara katılamayacaktır.
Bu değişikliğin sebebi rekabet ortamının ve kaliteli müziklerin artmasına olanak sağlamaktır.

Yasakli sarkilar listesi gibi kalitesiz sarkilar listesi de alabilir miyiz? Yalniz gonderenlerin isimlerinin sadece baş harflerini gosterin ki ifsa olmasinlar.

Ornek: Scatman John - Hi, Louie (C.K.)
Gerek yok abi ya :D

Geri
Üst Alt