- 29 Ağustos 2009
- 39.604
- 35.632
- 3.243
Format ne sürpriz olmasınYönetim tarafından lige 1 hafta ara verildi dayıcımiyi hazırlan bu arada
ub.mesaji
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Format ne sürpriz olmasınYönetim tarafından lige 1 hafta ara verildi dayıcımiyi hazırlan bu arada
Henüz belli değilFormat ne sürpriz olmasın
ub.mesaji
Senden İng ve Türkçe hariç olan bir yarışma bekliyorum rengim.Henüz belli değil![]()
Hintçe yapim de herkesten küfür yiyeyimSenden İng ve Türkçe hariç olan bir yarışma bekliyorum rengim.![]()
EGLENMEK BILE YASAKLANMIS YUHYönetim tarafından lige 1 hafta ara verildi dayıcımiyi hazırlan bu arada
Hintçe yapim de herkesten küfür yiyeyim![]()
Bi sonraki yarışma 1 hafta sonra olacağı için yarın akşam açıklicam. Puanları rahat rahat hesaplarım geçenki gibi olmasın kontrol ederimSonuçlar ne zaman?
Sonuçlar ne zaman?
kim bilir bu sefer nasıl yollladı puanlarıkazanamayacan bosuna plan yapip skorlari degistirtmege kalkma![]()
kazanamayacan bosuna plan yapip skorlari degistirtmege kalkma![]()
Puan yollamada @Arif Doğan Karakaya gibi olun diyesim geliyorkim bilir bu sefer nasıl yollladı puanları
üstad gelene kadar virüsü yenmiş olur muyuzKHK ile survivor yarısmalarına el konulmustur bu son olsun arkadaslar
İbrahim Erkal ile yarışmaya katılmış olmam hakkında görüşlerini alabilir miyim?
üstad gelene kadar virüsü yenmiş olur muyuz
Son görülme Dün 01:04 daüstad gıttıgınden berı tadım tuzum yok kardesım
Erotik içerikli şarkılar olsunHenüz belli değil![]()
Ziyadesiyle sasirtici