- 19 Mart 2014
- 28.175
- 29.640
- 2.598
Yarışma iptal diye duyumlar dolaşıyor. Açıklama isitiyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu sahne senin için özel çekilmişSunu uzun versiyonunu salsaniza yav keyfimiz yerine gelsin
Neden mizah
bu sahne senin için özel çekilmiş
Serotonini yükseltir. Serotonin yüklü vücudun bağışıklığı yüksek olur ve korona riski düşük olur.
@Mehmet Arslaner abi bu gunu tarihe not olarak duselim. TMK bilimsel bir konu hakkinda yorum yapti.Serotonini yükseltir. Serotonin yüklü vücudun bağışıklığı yüksek olur ve korona riski düşük olur.
Cokokrem filan da degil, Nutella. Abi sen hakikaten zenginmissin. Havuzlu villan da vardir kesin.O değil de Sergo'nun yüzünden 400 gramlık nutella yedim yav hiç yapmayacağım şeylerdir normalde, o kadar ballandıra ballandıra anlattı ki almış bulundum, yemek yedikten sonra uykum falan geliyor vücut 3 haftada sapıttı.
Çokokrem çok kötü yav onu hiç sevmiyorum sentetik bi tadı var.Cokokrem filan da degil, Nutella. Abi sen hakikaten zenginmissin. Havuzlu villan da vardir kesin.![]()
Maho işine baksana girdigin muhabbetlere bakonur ve Ege için yapmak istiyorum da video düzenleme konusunda başarılı değilim.
Havuzlu villa hakkinda yorum yapmadigina gore, soylentiler dogru demek ki.Çokokrem çok kötü yav onu hiç sevmiyorum sentetik bi tadı var.
Cokokrem filan da degil, Nutella. Abi sen hakikaten zenginmissin. Havuzlu villan da vardir kesin.![]()
Maho işine baksana girdigin muhabbetlere bak
ub.mesaji
Abi bu gece yayınlıyorum. Bitmek üzere.