Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
puanlama bitmiştirewt dinlemeye başlayalım bakalım![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
puanlama bitmiştirewt dinlemeye başlayalım bakalım![]()
Tamam çözmüşsün işi, yolun açık olsunTabiki reis en iyi sarki benimki sonucta (zm)
Bunun adı üstü kapalı rüşvet istemedir. @Keramettin TANRIVERDİ
Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yarışma sonunda, şikeye teşebbüs edenler ihraç edilecek rahat ol.
Bugün ayak üstü birini 1000 gün attım, forum dışı ortamlarda şike girişiminde bulunanlar da oluyormuş duyduğum kadarıyla.Osmanlıda bir dönem kellesi alınacak olanı önce Veziriazam yapıyorlardı. Seni de juri yaptılar, nefes alırken arkanı kontrol et @Tahir Mahir Koç
Katıldığım şaheser ile ilgili hislerin ?Bugün ayak üstü birini 1000 gün attım, forum dışı ortamlarda şike girişiminde bulunanlar da oluyormuş duyduğum kadarıyla.
Kim o abi?Bugün ayak üstü birini 1000 gün attım, forum dışı ortamlarda şike girişiminde bulunanlar da oluyormuş duyduğum kadarıyla.
Neyle katıldın, bir de onu mu takip edicem lanKatıldığım şaheser ile ilgili hislerin ?
sıvışalımKim o abi?
1000 gün ha, vay anasını. Ama şöyle düşünsün, Jupiter'de bir yıl 4332 dünya gününe tekabül ediyor. Yan Jupiter yılına göre çeyrek yıldan daha az cezası var. Oldukça az, iyi bir teselli bence.Bugün ayak üstü birini 1000 gün attım, forum dışı ortamlarda şike girişiminde bulunanlar da oluyormuş duyduğum kadarıyla.
Bu ara peşindeyim.sıvışalım
Osmanlıda bir dönem kellesi alınacak olanı önce Veziriazam yapıyorlardı. Seni de juri yaptılar, nefes alırken arkanı kontrol et @Tahir Mahir Koç
sağol kanka da bence bu dönem beni tanımıyomuş gibi yapman senin için daha iyi olacak gibi@Can Karabacak geçmiş olsun
Ezel'i izlemiş miydin üstat?Selma Hunel kim?
recep algı yönetimi yapıyordu bugün konudan atın süper mod dan büyük admin var.Bugün ayak üstü birini 1000 gün attım, forum dışı ortamlarda şike girişiminde bulunanlar da oluyormuş duyduğum kadarıyla.
Nerede?recep algı yönetimi yapıyordu bugün konudan atın süper mod dan büyük admin var.