- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
Bu şarkıların çoğunu normalde de dinliyorum, TSM diyince benim kafa direkt eskiden TRT'de sürekli icra edilen korolara gitti. Onlardan birini yollamak zorunlu sanmıştım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nerede?
Bunun nesi algı yönetimi yav118. Geleneksel GSCimbom Eurovision Yarışması | Konsept : TSM | Playlist Yayınlandı, İlk Mesajda
DİKKAT | Şike ihraç sebebidir aramızda gizli kuş varsa zaten o kendini belli ederwww.gscimbom.com
Utanmaz adam yapma dedim ama engel olamadım![]()

Özelden ''sana scarlett johansson memesi atayım mı '' diyen adamsın, seçilsen ne olur atansan ne olur Allah belanı vermiş.Ben atanmış değilim seçilmişim Gürkan. Rahat ol.
Şahsen ben görünce dayanamadım Selma'ya yapıştırdımBunun nesi algı yönetimi yav![]()
O senin hıyarlığın.Şahsen ben görünce dayanamadım Selma'ya yapıştırdım
Ayrıca kendisini seçmedim, önceki yarışmayı kazandığı için jüriliğe atandı.Özelden ''sana scarlett johansson memesi atayım mı '' diyen adamsın, seçilsen ne olur atansan ne olur Allah belanı vermiş.
allah allah değilmi?Play liste bir baktınızmıBunun nesi algı yönetimi yav![]()

Selma Hünel ilk 3e girerse forum TSM'den anlamıyordur.allah allah değilmi?Play liste bir baktınızmı![]()
Şakalarını beğeniyorumBu şarkıların çoğunu normalde de dinliyorum, TSM diyince benim kafa direkt eskiden TRT'de sürekli icra edilen korolara gitti. Onlardan birini yollamak zorunlu sanmıştım.
Aslına bakarsan seçmiş olsan bile atanmış oluyor aslında teknik olarak, neyse ama boşverelim en iyisi, ne demek istediğimi anlatmak gibi zorlu bir maceraya girmek istemiyorum, yakından bilirsin adama laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zor.Ayrıca kendisini seçmedim, önceki yarışmayı kazandığı için jüriliğe atandı.
Forumun bi kısmı zaten tsm'den anlamadığını gelen şarkılarla belli etti admirim. Neler gördü bu gözlerSelma Hünel ilk 3e girerse forum TSM'den anlamıyordur.
bu mesajdan sonra bir rahatlama oldu @Recep YıldırımSelma Hünel ilk 3e girerse forum TSM'den anlamıyordur.
Dünkü mesajların renk kattı abi bu aradaAslına bakarsan seçmiş olsan bile atanmış oluyor aslında teknik olarak neyse ama boşverelim en iyisi, ne demek istediğimi anlatmak gibi zorlu bir maceraya girmek istemiyorum, yakından bilirsin adama laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zor.
Ciddiydi aslında ama seni güldürdüysek ne mutlu.Şakalarını beğeniyorum
Ezel'i izlemiş miydin üstat?
Ciddiyetinin altındaki ponçikliğeCiddiydi aslında ama seni güldürdüysek ne mutlu.
Olm seni 2-3 ay atsak mı lan acaba korona sürecinde, senin yüzünden herkes delirdi tüm konularda sadece taşak muhabbeti dönüyor.Vakkas kayıp gofretten kazandığı para ile Mahiri mi mamalıyor acaba ?