- 20 Ağustos 2017
- 24.015
- 16.338
- 1.838
TSM de lezbiyen cikti. Kadin sarkicilar hep hemcinslerinden bahsediyorlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vakkas yapmaz öle şeyRıfkı algı yönetimi yapıyor kazanmak için, hesabını falan kontrol et, tespit edip 3-5 atmış olabilir.
Buldum eski mesajlarındanavatar değişmedi halbuki.Mehmet üstadım darıldım açıkcası
@Berke Deniz@Can Karabacak bize diyor.![]()
O mesajı scarlett'in memesi diye ilettim daha ne istiyorsun ? Gerçeğinde kendi memeni atacaktın sonra ben tepkili mesaj yazınca Scarlett'e çevirdin.
Haydar bence türk halk müziği o yüzdenHaydar Haydar'la katılan olmaması inanılmaz 1 olay.
Boşver Serkan hocam adamın işi özel mesajları ifşa etmek. Kim olduğunun önemi yok onun için!
@Berke Deniz
@Can Karabacak
@Emrah Duvar
@Vasfi Vural
@Murat Ünsal
@Emrah Duvar
@Mehmet Eroğlu
@Recep Yıldırım
bu uyeler banlanırsa cozulur gıbı
Bana uyar rdash@Berke Deniz
@Can Karabacak
@Emrah Duvar
@Vasfi Vural
@Murat Ünsal
@Emrah Duvar
@Mehmet Eroğlu
@Recep Yıldırım
bu uyeler banlanırsa cozulur gıbı
Rıfkı amirim senın en yuksek puan verdigin sarkı secilARKADAŞLAR BEN HER ZAMAN OY KULLANIRKEN SADECE SARKİYA DEGİL SARKİNİN HAKKİNİ VEREBİLECEK SANATCİYA DA OY VERİRİM
OY VERİRKEN SANATÇININ İSMİ COOOOOKKKK ÖNEMLİ
Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
gidim de üstadın banını 2 ay uzatayım buna karşılık olark
Tabiki hayır. O mesajı da eğlence amaçlı yazdım zaten yoksa ouuvv silahım var sert adamım diye değil yani zamanında bir cahillik edip aldık elden de çıkaramadım öylece kalakaldı şu an çalışmıyordur zaten muhtemelen, yıllardır kasada öyle durur bakım falan yapılmadı epeydir.cihazın resmini alabilir miyiz
tatilden memnunmuş uzatabilir miyiz diyoRıfkı amirim senın en yuksek puan verdigin sarkı secil
ustadın banını gece yarısı acıyoruz degıl mı? @Keramettin TANRIVERDİ 22sinde acalım demıstınız amirim 1 ay olmasın diye

Manyaklığını takdir etmekteyim,tekniğin iyi ama biraz daha gayret ,manyaklık seviyeni arttır.@Can Karabacak bize diyor.![]()
Rica ederim şununla ilgilen yahu, her konuda bir gerginlik bir kibir. Adamı jüri yaptım üstüne bana posta koyuyor, Mehmet abiye yaptıklarını zaten görüyorsun.Ne diyon lan flüt
Ne diyon lan flüt
00:00'da açmayı düşünüyordum.Rıfkı amirim senın en yuksek puan verdigin sarkı secil
ustadın banını gece yarısı acıyoruz degıl mı? @Keramettin TANRIVERDİ 22sinde acalım demıstınız amirim 1 ay olmasın diye
Dün benim soyadımla taşak geçti ama affettim kendisiniRica ederim şununla ilgilen yahu, her konuda bir gerginlik bir kibir. Adamı jüri yaptım üstüne bana posta koyuyor, Mehmet abiye yaptıklarını zaten görüyorsun.
Özelden ''sana scarlett johansson memesi atayım mı '' diyen adamsın, seçilsen ne olur atansan ne olur Allah belanı vermiş.
Kırıcı oluyorsun.Boşver Serkan hocam adamın işi özel mesajları ifşa etmek. Kim olduğunun önemi yok onun için!