118. Geleneksel GSCimbom Eurovision Yarışması | Konsept : TSM | Playlist Yayınlandı, İlk Mesajda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün bana az kalsın meme fotoğrafını yollayacaktın itiraf et kurtul herkes hata yapar.

Abi memem olsa sana değil herkese atarım. Kas var; sarkmış bir şey yok. Göğüs ucu görmek isteyeceğinizi sanmıyorum. Güzelim konuyu hiç etme Allah aşkına. Bu aralar çok tuhafsın.

Abi memem olsa sana değil herkese atarım. Kas var; sarkmış bir şey yok. Göğüs ucu görmek isteyeceğinizi sanmıyorum. Güzelim konuyu hiç etme Allah aşkına. Bu aralar çok tuhafsın.
Trollüğü bırakıyorum dedim bırakma dedin sonra da neden bırakmamam gerektiğini mantıklıbir şekilde izah ettin benimde kafama yattı, sen kaşındın yapacak bir şey yok. Senin için ok ise paylaşıyorum dünkü mesajını halk karar versin.

Beni sen jüri yapmadın. Oyunun kuralı açıktı 117. Şampiyon jüri olacak dendi. Şampiyon ben olduğuma göre jüri benim. Sen istemeyeceğimi düşünüp diskalifiye ettin önce ben de özel mesajdan hayır jüri olmak istiyorum dedim. Olay bu. Başka şeffaf olmamı istediğiniz bir konu varsa söyleyin!

Bunu okurken aklıma Hürrem geldi; Sülüman benim. Benim olacak. Ben 1 gece değil, 1001 gece onun kadını olacaym.

Trollüğü bırakıyorum dedim bırakma dedin sonra da neden bırakmamam gerektiğini mantıklıbir şekilde izah ettin benimde kafama yattı, sen kaşındın yapacak bir şey yok. Senin için ok ise paylaşıyorum dünkü mesajını halk karar versin.

İzninle ben de bir bakayım sonra diklenirim;

bu bir tsm yarışması olduğu için konu içerisinde kullanılan dile hassasiyet gösterelim lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt