118. Geleneksel GSCimbom Eurovision Yarışması | Konsept : TSM | Playlist Yayınlandı, İlk Mesajda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rica ederim şununla ilgilen yahu, her konuda bir gerginlik bir kibir. Adamı jüri yaptım üstüne bana posta koyuyor, Mehmet abiye yaptıklarını zaten görüyorsun.

Beni sen jüri yapmadın. Oyunun kuralı açıktı 117. Şampiyon jüri olacak dendi. Şampiyon ben olduğuma göre jüri benim. Sen istemeyeceğimi düşünüp diskalifiye ettin önce ben de özel mesajdan hayır jüri olmak istiyorum dedim. Olay bu. Başka şeffaf olmamı istediğiniz bir konu varsa söyleyin!

Beni sen jüri yapmadın. Oyunun kuralı açıktı 117. Şampiyon jüri olacak dendi. Şampiyon ben olduğuma göre jüri benim. Sen istemeyeceğimi düşünüp diskalifiye ettin önce ben de özel mesajdan hayır jüri olmak istiyorum dedim. Olay bu. Başka şeffaf olmamı istediğiniz bir konu varsa söyleyin!
Yarışmayı kazanan jüri olur gibi önceden olmayan bir kuralı getiren benim yav, üstüne oyun oynanırken kural değiştirmek gibi oldu senin olman. Çünkü 117 bitince söyledim.

Kırılmayasın diye tamam dedim sonra da diskalifiyeyle falan mevzunun uzaktan yakından alakası yok.

Buldum eski mesajlarından :D Refik'i avatardan çıkardım çünkü adam çok uzundur o avatarı kullanıyor markalaştı artık, seninki çok uzun zamandır aynı değildi sanırım bir de çok az mesaj yazıyorsun dolayısyla görsel hafızaya işlenmemiş, yoksa cansın Serkan ayıp ediyorsun yani.
Senin tarafından unutulmak çok acı olurdu neyse ki hatırladın üstadım.Bu aralar forumdayız malum karantina

Dün bana az kalsın meme fotoğrafını yollayacaktın itiraf et kurtul herkes hata yapar.

Şampiyonluğumu şakşakiye yaparak kutlama kararı aldım.
Recep Yıldırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt