- 3 Temmuz 2012
- 139.331
- 87.825
- 5.338
Özelden ''sana scarlett johansson memesi atayım mı '' diyen adamsın, seçilsen ne olur atansan ne olur Allah belanı vermiş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Özelden ''sana scarlett johansson memesi atayım mı '' diyen adamsın, seçilsen ne olur atansan ne olur Allah belanı vermiş.
@modskonu dışı konuşanlar konudan atılacaktır
-yönetim
Ne zaman arttırsam konudan atıyorlar.Manyaklığını takdir etmekteyim,tekniğin iyi ama biraz daha gayret ,manyaklık seviyeni arttır.
Dünkü tavrını hatırlarsın,seviyesiz sohbetin içine çekmeye çalıştı benim gibi kadirşiveps bir üyeyi ama bu tuzağa düşmedim.Kırıcı oluyorsun.
Atıyorum admirim@mods
Arkadaşı atalım konudan.
Rica ederim şununla ilgilen yahu, her konuda bir gerginlik bir kibir. Adamı jüri yaptım üstüne bana posta koyuyor, Mehmet abiye yaptıklarını zaten görüyorsun.
yine mı atıldınız konudanNe zaman arttırsam konudan atıyorlar.
he valla. Emir yüksekten geldi bu sefer.yine mı atıldınız konudan
Aynen öyle. Dün belirtmedim ama o tuzağa düşmemeni takdirle takip ettim.Dünkü tavrını hatırlarsın,seviyesiz sohbetin içine çekmeye çalıştı benim gibi kadirşiveps bir üyeyi ama bu tuzağa düşmedim.
Yarışmayı kazanan jüri olur gibi önceden olmayan bir kuralı getiren benim yav, üstüne oyun oynanırken kural değiştirmek gibi oldu senin olman. Çünkü 117 bitince söyledim.Beni sen jüri yapmadın. Oyunun kuralı açıktı 117. Şampiyon jüri olacak dendi. Şampiyon ben olduğuma göre jüri benim. Sen istemeyeceğimi düşünüp diskalifiye ettin önce ben de özel mesajdan hayır jüri olmak istiyorum dedim. Olay bu. Başka şeffaf olmamı istediğiniz bir konu varsa söyleyin!
Senin tarafından unutulmak çok acı olurdu neyse ki hatırladın üstadım.Bu aralar forumdayız malum karantinaBuldum eski mesajlarındanRefik'i avatardan çıkardım çünkü adam çok uzundur o avatarı kullanıyor markalaştı artık, seninki çok uzun zamandır aynı değildi sanırım bir de çok az mesaj yazıyorsun dolayısyla görsel hafızaya işlenmemiş, yoksa cansın Serkan ayıp ediyorsun yani.
Atıyorum admirim
gece vardiyası tam liste@Berke Deniz
@Can Karabacak
@Emrah Duvar
@Vasfi Vural
@Murat Ünsal
@Emrah Duvar
@Mehmet Eroğlu
@Recep Yıldırım
bu uyeler banlanırsa cozulur gıbı
Beni sen jüri yapmadın. Oyunun kuralı açıktı 117. Şampiyon jüri olacak dendi. Şampiyon ben olduğuma göre jüri benim. Sen istemeyeceğimi düşünüp diskalifiye ettin önce ben de özel mesajdan hayır jüri olmak istiyorum dedim. Olay bu. Başka şeffaf olmamı istediğiniz bir konu varsa söyleyin!
Şampiyonluğumu şakşakiye yaparak kutlama kararı aldım.
Adım gaddar'a çıktı zaten en azından hakkını vereyim
Dalgasına demiştim ama kalsın 1 saat falan.
Zm ile katıldın herhalde?Şampiyonluğumu şakşakiye yaparak kutlama kararı aldım.
Adın gaddara çıkmadı zaten öyleydi!!Adım gaddar'a çıktı zaten en azından hakkını vereyim![]()