Oktay Sönmezoğlu
Parçalı Üye
- 12 Ağustos 2011
- 3.050
- 2.666
- 1.413
Ne sofrayı kuralildik ne de şarkıları dinleyebildik.
Gece dinleyeceğim inşallah
Gece dinleyeceğim inşallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olm seni 2-3 ay atsak mı lan acaba korona sürecinde, senin yüzünden herkes delirdi tüm konularda sadece taşak muhabbeti dönüyor.
Ayrıca kendisini seçmedim, önceki yarışmayı kazandığı için jüriliğe atandı.
Ruhsatlı silahı olan, krav maga bilen adamım ne ponçikliğimiz kaldı ne canısılığımız kaldı artık saldım ve yıldım anasını satayım Allah belanızı versin diyip geçerim.Ciddiyetinin altındaki ponçikliğe![]()
Neyse özel mesaj detaylarını paylaşmayacağım.Höfff senin seçimini kim ne yapsın! Bir önceki yarışmada arkadaşlar beni birinci seçti. Ayrıca senin seçiminle jüri olmuş olsaydım atanmış olurdum!
bundan sonra pesindeyim dilaverrecep algı yönetimi yapıyordu bugün konudan atın süper mod dan büyük admin var.
Özelden ''sana scarlett johansson memesi atayım mı '' diyen adamsın, seçilsen ne olur atansan ne olur Allah belanı vermiş.
Hacım kusura bakmazsan sana bir şey soracağım sen kimsin yav ? 2009 üyesi olduğundan şaşırdım hiç hatırlamıyorum böyle bir isim.recep algı yönetimi yapıyordu bugün konudan atın süper mod dan büyük admin var.
Pep Berke Guardiolanın fake hesabı kendisiHacım kusura bakmazsan sana bir şey soracağım sen kimsin yav ? 2009 üyesi olduğundan şaşırdım hiç hatırlamıyorum böyle bir isim.
O mesajı scarlett'in memesi diye ilettim daha ne istiyorsun ? Gerçeğinde kendi memeni atacaktın sonra ben tepkili mesaj yazınca Scarlett'e çevirdin.Ya bu ne çılgınlık manyak mısınız! Gönül rahatlığı ile özel mesaj atamayacak mıyız kimseye!
avatar değişmedi halbuki.Mehmet üstadım darıldım açıkcasıHacım kusura bakmazsan sana bir şey soracağım sen kimsin yav ? 2009 üyesi olduğundan şaşırdım hiç hatırlamıyorum böyle bir isim.
Katılmıyorum buna.ARKADAŞLAR BEN HER ZAMAN OY KULLANIRKEN SADECE SARKİYA DEGİL SARKİNİN HAKKİNİ VEREBİLECEK SANATCİYA DA OY VERİRİM
OY VERİRKEN SANATÇININ İSMİ COOOOOKKKK ÖNEMLİ
Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yarışma sonunda ifşa etseneForumun bi kısmı zaten tsm'den anlamadığını gelen şarkılarla belli etti admirim. Neler gördü bu gözler![]()
evt survivor konusuda senın yuzunden kapanmıs sanırım serkan beyHangimiz normaldik ki kank forumda en normalimiz Mehmet Arslaner.
Bana gelen yüksek puanlı ptslerı görünce şaşırdın mı ?Katılmıyorum buna.
cihazın resmini alabilir miyizRuhsatlı silahı olan, krav maga bilen adamım ne ponçikliğimiz kaldı ne canısılığımız kaldı artık saldım ve yıldım anasını satayım Allah belanızı versin diyip geçerim.![]()
Rıfkı algı yönetimi yapıyor kazanmak için, hesabını falan kontrol et, tespit edip 3-5 atmış olabilir.Katılmıyorum buna.
avatar değişmedi halbuki.Mehmet üstadım darıldım açıkcası
@Can Karabacak bize diyor.Olm seni 2-3 ay atsak mı lan acaba korona sürecinde, senin yüzünden herkes delirdi tüm konularda sadece taşak muhabbeti dönüyor.