118. Geleneksel GSCimbom Eurovision Yarışması | Konsept : TSM | Playlist Yayınlandı, İlk Mesajda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TSM de lezbiyen cikti. Kadin sarkicilar hep hemcinslerinden bahsediyorlar.

avatar değişmedi halbuki.Mehmet üstadım darıldım açıkcası
Buldum eski mesajlarından :D Refik'i avatardan çıkardım çünkü adam çok uzundur o avatarı kullanıyor markalaştı artık, seninki çok uzun zamandır aynı değildi sanırım bir de çok az mesaj yazıyorsun dolayısyla görsel hafızaya işlenmemiş, yoksa cansın Serkan ayıp ediyorsun yani.

O mesajı scarlett'in memesi diye ilettim daha ne istiyorsun ? Gerçeğinde kendi memeni atacaktın sonra ben tepkili mesaj yazınca Scarlett'e çevirdin.

Benim memem mi? Manyak mısın abi bu neyin kafası. Harbiden 00.00’dan sonra seninle sohbet edilmiyor.

ARKADAŞLAR BEN HER ZAMAN OY KULLANIRKEN SADECE SARKİYA DEGİL SARKİNİN HAKKİNİ VEREBİLECEK SANATCİYA DA OY VERİRİM

OY VERİRKEN SANATÇININ İSMİ COOOOOKKKK ÖNEMLİ

Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Rıfkı amirim senın en yuksek puan verdigin sarkı secil

gidim de üstadın banını 2 ay uzatayım buna karşılık olark

ustadın banını gece yarısı acıyoruz degıl mı? @Keramettin TANRIVERDİ 22sinde acalım demıstınız amirim 1 ay olmasın diye

cihazın resmini alabilir miyiz
Tabiki hayır. O mesajı da eğlence amaçlı yazdım zaten yoksa ouuvv silahım var sert adamım diye değil yani zamanında bir cahillik edip aldık elden de çıkaramadım öylece kalakaldı şu an çalışmıyordur zaten muhtemelen, yıllardır kasada öyle durur bakım falan yapılmadı epeydir.

Özelden ''sana scarlett johansson memesi atayım mı '' diyen adamsın, seçilsen ne olur atansan ne olur Allah belanı vermiş.

EWD8l0hXYAY1bNa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt