118. Geleneksel GSCimbom Eurovision Yarışması | Konsept : TSM | Playlist Yayınlandı, İlk Mesajda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Cihan Ağzıkara ile görüşmelerim sonucu şarkımın TSM OLMADIGINI öğrenmiş bulunmaktayim.
YARISMADAN ÇEKİLİYORUM
edit:juriyi simdi gördüm beni bu adam yargilayamaz iyi ki de cekilmisim

Moderatör tarafında düzenlendi:
Katılımlar bekleniyor hadi beyler

Son 7 kişi yollayın bana

Küme düşme yerine -1 -3 gibi cezalar olabilir mi?

Sahsen ben F1 gibi sezonluk bir organizasyon taraftariyim. Soyle ki:

• 8 haftalik bir organizasyon
  • Haftada bir yarisma
  • Yarisma sampiyonlarina ve diger siralamaya gore puanlar verirsin. Bir yarismada birinci olana lig siralamasinda +12, ikinciye +10 falan gibi
  • Bireysel katilimin yaninda ekuri seklinde katilim da mumkun olsun boylece birisinin vakti yoksa digeri hazirlansin. Ya da birinin kendini bilgili hissetmedigi kategorilerde ekurisi katilabilir.
  • Sezon sonunda hem bireysel hem de takim liderligi de kazanilacak sampiyonluklar arasinda bulunsun.
@Cihan Ağzıkara @Emrah Yıldırım @Keramettin TANRIVERDİ @Recep Yıldırım karar sizlerin.

@Uğur Bulut @Hayri Cund @Sertan Nalbant @Ismail ARI @Can Karabacak @Berke Deniz @Oktay Sönmezoğlu @Alpay Asma @Tahir Mahir Koç @Can BÜYÜK ve diger uyeler sizlerin de destegini bekliyorum.

Sahsen ben F1 gibi sezonluk bir organizasyon taraftariyim. Soyle ki:

• 8 haftalik bir organizasyon
  • Haftada bir yarisma
  • Yarisma sampiyonlarina ve diger siralamaya gore puanlar verirsin. Bir yarismada birinci olana lig siralamasinda +12, ikinciye +10 falan gibi
  • Bireysel katilimin yaninda ekuri seklinde katilim da mumkun olsun boylece birisinin vakti yoksa digeri hazirlansin. Ya da birinin kendini bilgili hissetmedigi kategorilerde ekurisi katilabilir.
  • Sezon sonunda hem bireysel hem de takim liderligi de kazanilacak sampiyonluklar arasinda bulunsun.
@Cihan Ağzıkara @Emrah Yıldırım @Keramettin TANRIVERDİ @Recep Yıldırım karar bizlerin.

@Uğur Bulut @Hayri Cund @Sertan Nalbant @Ismail ARI @Can Karabacak @Berke Deniz @Oktay Sönmezoğlu @Alpay Asma @Tahir Mahir Koç @Can BÜYÜK ve diger uyeler sizlerin de destegini bekliyorum.
Normal katılımda bile katılımcı arıyoruz, eküri işi biraz zor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt