Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
Ciddisen yapa bilirsinisterseniz yerinize puanlayım fati abi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ciddisen yapa bilirsinisterseniz yerinize puanlayım fati abi
Ciddisen yapa bilirsin
Şarkıların sahibini biliyorsan olmaz tabi kimalesef şikeye girer..
Arkadaşlar koca bir okyanus olan TSM konseptinde liste oluştururken bu kadar zorlanmış olmanız beni hayrete düşürdü. Herkes Zeki müren müzeyyen senar gibi popüler isimlerin peşinde koşmuş. Bakın ben sizler için sadece 10 tane şarkı seçtim. Bu kadar güzel şarkıların hiçbiri yarışmada yer almıyor. Bir bakın ne güzel değerler var
![]()
TMK’nin TSM Listesi
Videolarınızı arkadaşlarınızla, ailenizle ve tüm dünyayla paylaşınwww.youtube.com
3 mü?Buradaki 3 şarkıcı var ama listede?
Buradaki 3 şarkıcı var ama listede?
Var tabi. Şarkılara dikkat kesilelim. Ben söyledikleri şarkıyı en güzel yorumlayanları seçerek oluşturdum. Şarkıyı seçtim solisti sonradan karar verdim.
@Rıfkı Karakülah juri kendine liste olusturmus bu listede yer alan sarkıcılar 118. yarısmadakiler ile eslesiyor ve puan durumları yuksekse şike imaları gelir gibi..Arkadaşlar koca bir okyanus olan TSM konseptinde liste oluştururken bu kadar zorlanmış olmanız beni hayrete düşürdü. Herkes Zeki müren müzeyyen senar gibi popüler isimlerin peşinde koşmuş. Bakın ben sizler için sadece 10 tane şarkı seçtim. Bu kadar güzel şarkıların hiçbiri yarışmada yer almıyor. Bir bakın ne güzel değerler var
![]()
TMK’nin TSM Listesi
Videolarınızı arkadaşlarınızla, ailenizle ve tüm dünyayla paylaşınwww.youtube.com
Haklısın o konuda aynı sanatçının daha güzel eserleri var tabide biz yazamıyoruz öyle değil mi?
@Rıfkı Karakülah juri kendine liste olusturmus bu listede yer alan sarkıcılar 118. yarısmadakiler ile eslesiyor ve puan durumları yuksekse şike imaları gelir gibi..
Saygılar jürim. Haklı buldum siziArkadaşlar koca bir okyanus olan TSM konseptinde liste oluştururken bu kadar zorlanmış olmanız beni hayrete düşürdü. Herkes Zeki müren müzeyyen senar gibi popüler isimlerin peşinde koşmuş. Bakın ben sizler için sadece 10 tane şarkı seçtim. Bu kadar güzel şarkıların hiçbiri yarışmada yer almıyor. Bir bakın ne güzel değerler var
![]()
TMK’nin TSM Listesi
@Rıfkı Karakülah juri kendine liste olusturmus bu listede yer alan sarkıcılar 118. yarısmadakiler ile eslesiyor ve puan durumları yuksekse şike imaları gelir gibi..