118. Geleneksel GSCimbom Eurovision Yarışması | Konsept : TSM | Playlist Yayınlandı, İlk Mesajda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar koca bir okyanus olan TSM konseptinde liste oluştururken bu kadar zorlanmış olmanız beni hayrete düşürdü. Herkes Zeki müren müzeyyen senar gibi popüler isimlerin peşinde koşmuş. Bakın ben sizler için sadece 10 tane şarkı seçtim. Bu kadar güzel şarkıların hiçbiri yarışmada yer almıyor. Bir bakın ne güzel değerler var

Arkadaşlar koca bir okyanus olan TSM konseptinde liste oluştururken bu kadar zorlanmış olmanız beni hayrete düşürdü. Herkes Zeki müren müzeyyen senar gibi popüler isimlerin peşinde koşmuş. Bakın ben sizler için sadece 10 tane şarkı seçtim. Bu kadar güzel şarkıların hiçbiri yarışmada yer almıyor. Bir bakın ne güzel değerler var

Buradaki 3 şarkıcı var ama listede?

@Rıfkı Karakülah juri kendine liste olusturmus bu listede yer alan sarkıcılar 118. yarısmadakiler ile eslesiyor ve puan durumları yuksekse şike imaları gelir gibi..

Haklısın o konuda aynı sanatçının daha güzel eserleri var tabide biz yazamıyoruz öyle değil mi?

TSM de bir şarkıyı en az üç dört sanatçı seslendirmiştir. TRT sanatçıları dışında. söyle Naz mı bu kaş çatış şarkısı var mesela oluşturduğum listede. O şarkıyı Zeki müren de söylemiş. Ama Benim paylaştığım videodaki kadın daha güzel söylüyor bence.

Saygılar jürim. Haklı buldum sizi

Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Herhangir bir TSM sitesine girdiğinizde bile önünüze nerden baksanız ilk etapta 30-40 şarkı düşmesine rağmen dün aynı sanatçının aynı şarkısı 2-3 farklı yarışmacı tarafından yollandı. Gerçekten çok şaşırdım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt