Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi o puanlama şekliyle yanlış görmüş olabilirim kusura bakmaCok fark eder mi bilmiyorum ama ben 4 puani Muazzez'e degil Selma'ya vermistim. Cihan yanlis kaydetmis. Hatasiz kul olmaz.
Ayrica 2 puani Baris'a degil Samime hanima vermek istemistim o da benim hatam. Kusura kalmasin arkadas.

şurada sayılı aldığımız puan varCok fark eder mi bilmiyorum ama ben 4 puani Muazzez'e degil Selma'ya vermistim. Cihan yanlis kaydetmis. Hatasiz kul olmaz.
Ayrica 2 puani Baris'a degil Samime hanima vermek istemistim o da benim hatam. Kusura kalmasin arkadas.
Abi o puanlama şekliyle yanlış görmüş olabilirim kusura bakma
Hocam adam zaten üzgün üstüne gitmesen diyorum ama yine de siz bilirsiniz tabi karışmak istemem.Baban TSM’den anlamıyor oğlum dersin hocam. Ne diyebilirsin ki başka.
Hocam size kötü bir haberimiz var.@Cihan Ağzıkara ellerine sağlık kardeşim
Ailecek güzel bir akşam geçirdik sayenizde
Küme düşmüş oldum ama yapacak bişey yok. Saygı duymaktan başka.
119. Eurovision'a katılabiliyorsam katılacağım. Orada da istenilen sonucu alamazsam hepinize veda edeceğim
Ailemin saaditiyle daha fazla oynayamam.
Hepinizin morali bozuldu.
1 haftadır şampiyonluk şarkıları söyledik.
Ama Küme düştük
dizi karakteri bi araba puan almış rezaletselma hünele 76 puan gitmiş forumun tsm ile olan imtihanı ne yazıkki sınıfta kalmıştır.
üstadım bende hanımla izledim sonuçları maymun olmuş durumdayım şu anda.@Cihan Ağzıkara ellerine sağlık kardeşim
Ailecek güzel bir akşam geçirdik sayenizde
Küme düşmüş oldum ama yapacak bişey yok. Saygı duymaktan başka.
119. Eurovision'a katılabiliyorsam katılacağım. Orada da istenilen sonucu alamazsam hepinize veda edeceğim
Ailemin saaditiyle daha fazla oynayamam.
Hepinizin morali bozuldu.
1 haftadır şampiyonluk şarkıları söyledik.
Ama Küme düştük