Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
inj spot eklsek mi renktaşlar çağ dışı kalıyoruz sanki , lig kırılıyo
nalaka ya ligi takip etmiosun sanırım. neden degişmesin ayrıcaHayır. Zamanında eklenecekti. Oyun oynanırken kural değişmez.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
nalaka ya ligi takip etmiosun sanırım. neden degişmesin ayrıca
sakatlık yok protokale takılmaca var farkı sindirirsin sanırımLigin başında biri dediğinde(Sercan’dı sanırım) eklenmedi. Eklenmedi diye FA’ya saldım oyuncuları.
Şimdi neden eklensin? Oyuncuların sakatlandı diye mi?
sakatlık yok protokale takılmaca var farkı sindirirsin sanırım
geçen sene mi bu sene mi ne ben gene demiştim koşullar saçma die gene aglamıştınız
sanırım kümede kalmana yaradı ondan sevinçlisin
zorluklarla mücadele etmeye çalış mı akp'den bakan mısın renktaş nereye geldikÖffff ağlama be. Dediğin gibi kümede olan benim sana ne oluyor.
Zorluklarla baş etmeye çalış. Yukarıda Murat güzel bir mesaj yazmış bak sana ithafen.
zorluklarla mücadele etmeye çalış mı akp'den bakan mısın renktaş nereye geldik
hahahshhshshahahzorluklarla mücadele etmeye çalış mı akp'den bakan mısın renktaş nereye geldik
Sene basından beri sakatlıklarla bogusuyorum bana uyar da yapmasak daha iyi bu saatten sonra ona göre takım düzelttik, ama 3 fa hakkı artabilir bence.
Gökhanın da zionu saldıktan sonra bu duruma hönkürmesi normal zion simmons gibi adamları sakat ayagına ucuza kapayıp play off da vuracaktı ama elinde patladı taktik. Pirince giderken eldeki bulgurdan olmak denilen şey bu işte)
Zionu alip inj seysini 2 yapayim.
aga ben covid protokolleri için diom yoksa normal sakatlık napiyim yaw