12. Geleneksel Yahoo Fantasy Basketball | Şampiyon Sercan Turan

inj spot eklsek mi renktaşlar çağ dışı kalıyoruz sanki , lig kırılıyo

Bu zor gunlerde sorumluluk sahibi oyunculara sahip takımlar öne çıkacak. Ekip kurarken bunlara da dikkat edilmeli.

bu lig süper ligden daha kokuşmuş durumda. ..

nalaka ya ligi takip etmiosun sanırım. neden degişmesin ayrıca

Ligin başında biri dediğinde(Sercan’dı sanırım) eklenmedi. Eklenmedi diye FA’ya saldım oyuncuları.

Şimdi neden eklensin? Oyuncuların sakatlandı diye mi?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ligin başında biri dediğinde(Sercan’dı sanırım) eklenmedi. Eklenmedi diye FA’ya saldım oyuncuları.

Şimdi neden eklensin? Oyuncuların sakatlandı diye mi?

sakatlık yok protokale takılmaca var farkı sindirirsin sanırım

geçen sene mi bu sene mi ne ben gene demiştim koşullar saçma die gene aglamıştınız

sanırım kümede kalmana yaradı ondan sevinçlisin

sakatlık yok protokale takılmaca var farkı sindirirsin sanırım

geçen sene mi bu sene mi ne ben gene demiştim koşullar saçma die gene aglamıştınız

sanırım kümede kalmana yaradı ondan sevinçlisin

Öffff ağlama be. Dediğin gibi kümede olan benim sana ne oluyor.

Zorluklarla baş etmeye çalış. Yukarıda Murat güzel bir mesaj yazmış bak sana ithafen.

Öffff ağlama be. Dediğin gibi kümede olan benim sana ne oluyor.

Zorluklarla baş etmeye çalış. Yukarıda Murat güzel bir mesaj yazmış bak sana ithafen.

zorluklarla mücadele etmeye çalış mı akp'den bakan mısın renktaş nereye geldik

Sene basından beri sakatlıklarla bogusuyorum bana uyar da yapmasak daha iyi bu saatten sonra ona göre takım düzelttik, ama 3 fa hakkı artabilir bence.

Gökhanın da zionu saldıktan sonra bu duruma hönkürmesi normal zion simmons gibi adamları sakat ayagına ucuza kapayıp play off da vuracaktı ama elinde patladı taktik. Pirince giderken eldeki bulgurdan olmak denilen şey bu işte :))

Sene basından beri sakatlıklarla bogusuyorum bana uyar da yapmasak daha iyi bu saatten sonra ona göre takım düzelttik, ama 3 fa hakkı artabilir bence.

Gökhanın da zionu saldıktan sonra bu duruma hönkürmesi normal zion simmons gibi adamları sakat ayagına ucuza kapayıp play off da vuracaktı ama elinde patladı taktik. Pirince giderken eldeki bulgurdan olmak denilen şey bu işte :))

Sezon başından beri bekliyorum bu pezevenkleri. Ha döndüler, ha dönecekler diye. Salmışım sonunda birisini FA’ya, kural değiştirelim deniyor. Küfür ederim yeminle 🤬

Zionu alip inj seysini 2 yapayim.

images

aga ben covid protokolleri için diom yoksa normal sakatlık napiyim yaw

Geri
Üst Alt