- 4 Ağustos 2009
- 90.802
- 72.031
- 5.188
Beter olun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
burunları akıyor ahahhdTakım akıyor yahu... Ekli dosyayı görüntüle 144433
Allah rahmet eylesin karşimKarşıyaka liv hospital lige havlu attıEkli dosyayı görüntüle 144650
Değişmemeli zaten, ona göre hamle yapmalıyız. Bende mesela bir tane sakat var. Henüz beni vurmadı.oyun başlamışken kural degişmez aynen
ya 6-7 oyuncu birden protokole girme ihtimali var ve bu durumda yaptıgın hamle neye yarıyo ki bu durum aramızda her oyuncu için geçerliDeğişmemeli zaten, ona göre hamle yapmalıyız. Bende mesela bir tane sakat var. Henüz beni vurmadı.
IL artırılması çözüm mü olacak peki ? 7 tane sakatı olan 3 tanesini IL'e alıp gerisini droplayacak. Bak her hafta mecburiyetten bir oyuncu add-drop yapıyorum. FA ve Waiver inanılmaz derecede çöplerle dolacak. Bence IL artırması yerine mantıklı olan haftalık add-drop sayısını artırmak olacaktır.ya 6-7 oyuncu birden protokole girme ihtimali var ve bu durumda yaptıgın hamle neye yarıyo ki bu durum aramızda her oyuncu için geçerli
yani droplanacak oyuncuların kalitesi de belli sonuçta. bu süreçte kısa dönem kısa kontratlı oyuncularla performans yakalayıp biraz stat kasma esnekligi gelicek sonuçta. bilmiom yani il mi olr add drop m olur ama add drop artsa daha gergo bi durum olur gibi geliyoIL artırılması çözüm mü olacak peki ? 7 tane sakatı olan 3 tanesini IL'e alıp gerisini droplayacak. Bak her hafta mecburiyetten bir oyuncu add-drop yapıyorum. FA ve Waiver inanılmaz derecede çöplerle dolacak. Bence IL artırması yerine mantıklı olan haftalık add-drop sayısını artırmak olacaktır.
Add-Drop artarsa itiraz etmem. Ama IL'nin artırılması doğru değil. Zira sakat oyuncu dönecek diye kaliteli olduğu için bekletiyorsun. Buda rekabeti olumsuz etkiler.yani droplanacak oyuncuların kalitesi de belli sonuçta. bu süreçte kısa dönem kısa kontratlı oyuncularla performans yakalayıp biraz stat kasma esnekligi gelicek sonuçta. bilmiom yani il mi olr add drop m olur ama add drop artsa daha gergo bi durum olur gibi geliyo
Sene basından beri sakatlıklarla bogusuyorum bana uyar da yapmasak daha iyi bu saatten sonra ona göre takım düzelttik, ama 3 fa hakkı artabilir bence.
Gökhanın da zionu saldıktan sonra bu duruma hönkürmesi normal zion simmons gibi adamları sakat ayagına ucuza kapayıp play off da vuracaktı ama elinde patladı taktik. Pirince giderken eldeki bulgurdan olmak denilen şey bu işte)
kardeşim açıklamlarının 40ı çıksaydı ya sana da güvenemiceksek nolcak halimizCamiamıza giren girdikten sonra degisimin her türlüsüne RED oyu verdigimi acıklamaktan haz duyarım.
Başın sağolsun kardeşim.Karşıyaka liv hospital lige havlu attıEkli dosyayı görüntüle 144650
"Oyun oynanırken kural değişmez IL artmasın" diyorsun, şimdi de "Add-Drop artarsa itiraz etmem" diyorsun.Add-Drop artarsa itiraz etmem. Ama IL'nin artırılması doğru değil. Zira sakat oyuncu dönecek diye kaliteli olduğu için bekletiyorsun. Buda rekabeti olumsuz etkiler.
Ben IL'nin hala büyük avantaj olduğunu düşünüyorum. O sebepten, Add-Drop IL gibi bir avantaj sağlamıyor."Oyun oynanırken kural değişmez IL artmasın" diyorsun, şimdi de "Add-Drop artarsa itiraz etmem" diyorsun.
Nasıl bir yaman çelişkidir bu?
Ben IL'nin hala büyük avantaj olduğunu düşünüyorum. O sebepten, Add-Drop IL gibi bir avantaj sağlamıyor.