- 12 Haziran 2011
- 72.164
- 21.747
- 2.893
Kentucky adına da berbat bir sezonu geride bıraktık.
Önümüzdeki sezon şahlanacağız inş.
Önümüzdeki sezon şahlanacağız inş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne istiyorsun Renktaş?hayatta kalma savaşı verdiğimiz şu günlerde play off'u garantileyip yatırım yapmak isteyen dostlara durant i öneririm.
Severek geri alabilirim.hayatta kalma savaşı verdiğimiz şu günlerde play off'u garantileyip yatırım yapmak isteyen dostlara durant i öneririm.
ben vetolamadım hangi akıl vetoladıysa konuşsunBeyler şaka mı bu olay durant play off dan önce dönüyor zaten play off a kalmak için haliburton alıyoruz durant e karşılık vetolanıyor. Olan bizim boşa geçirdiğimiz bir haftaya olacak rakiplerime yarayacak. Bana biri takasın vetolanacak kadar mantıksızlığını anlatsın bu olay ben tamam diyeyim, o kadar senedir oynuyorum gördüğüm en saçma sapan olay bu şuan .Başka arkadaşlarla da konuştuk durant için bundan daha farklı değildi o takaslar da boşu boşuna zaman kaybediyoruz.
Sivas kangals bu takasın dengesiz olduğunu düşünüyorsa yazsın, vetolayanlar da yazsın biz de öğrenelim durumu.
sen erkeksinAsla hiçbir takası vetolamam
Beyler şaka mı bu olay durant play off dan önce dönüyor zaten play off a kalmak için haliburton alıyoruz durant e karşılık vetolanıyor. Olan bizim boşa geçirdiğimiz bir haftaya olacak rakiplerime yarayacak. Bana biri takasın vetolanacak kadar mantıksızlığını anlatsın bu olay ben tamam diyeyim, o kadar senedir oynuyorum gördüğüm en saçma sapan olay bu şuan .Başka arkadaşlarla da konuştuk durant için bundan daha farklı değildi o takaslar da boşu boşuna zaman kaybediyoruz.
Sivas kangals bu takasın dengesiz olduğunu düşünüyorsa yazsın, vetolayanlar da yazsın biz de öğrenelim durumu.
Takası görmedim. Veto için oy falan kullanmadım.ya takas vetolanır da sezonu kapatmış olsa anlariz, ya da haliburton a karsılık alperen vermis olsak anlarım da bunun mantıgı yok, vetolayanlar kafasına göre yorumlayarak vetolamıs. Sırasıyla crazy kobe sercan ve ulas ila oynayacagm zaten play off zor ip üstündeyiz bir de bosuna 1 hafta kaybettik.
amerikan dış güçleri ligimizde lobi yapıyor sayın commissioner görün bunlarıKimse oy kullanmadığına gore sistemsel bir hata oldu herhal. Espn ve Woja mail atiyorum sistemlerini düzeltsinler.
ya takas vetolanır da sezonu kapatmış olsa anlariz, ya da haliburton a karsılık alperen vermis olsak anlarım da bunun mantıgı yok, vetolayanlar kafasına göre yorumlayarak vetolamıs. Sırasıyla crazy kobe sercan ve ulas ila oynayacagm zaten play off zor ip üstündeyiz bir de bosuna 1 hafta kaybettik.
Kardo geçen yıl koca takımı verdim sana bugünleri düşünerekBu hafta maçı uygun fiyata sana satarım kardooo![]()