12. Geleneksel Yahoo Fantasy Basketball | Şampiyon Sercan Turan

Kentucky adına da berbat bir sezonu geride bıraktık.

Önümüzdeki sezon şahlanacağız inş.

hayatta kalma savaşı verdiğimiz şu günlerde play off'u garantileyip yatırım yapmak isteyen dostlara durant i öneririm.

Beyler şaka mı bu olay durant play off dan önce dönüyor zaten play off a kalmak için haliburton alıyoruz durant e karşılık vetolanıyor. Olan bizim boşa geçirdiğimiz bir haftaya olacak rakiplerime yarayacak. Bana biri takasın vetolanacak kadar mantıksızlığını anlatsın bu olay ben tamam diyeyim, o kadar senedir oynuyorum gördüğüm en saçma sapan olay bu şuan .Başka arkadaşlarla da konuştuk durant için bundan daha farklı değildi o takaslar da boşu boşuna zaman kaybediyoruz.

Sivas kangals bu takasın dengesiz olduğunu düşünüyorsa yazsın, vetolayanlar da yazsın biz de öğrenelim durumu.

Son düzenleme:
Beyler şaka mı bu olay durant play off dan önce dönüyor zaten play off a kalmak için haliburton alıyoruz durant e karşılık vetolanıyor. Olan bizim boşa geçirdiğimiz bir haftaya olacak rakiplerime yarayacak. Bana biri takasın vetolanacak kadar mantıksızlığını anlatsın bu olay ben tamam diyeyim, o kadar senedir oynuyorum gördüğüm en saçma sapan olay bu şuan .Başka arkadaşlarla da konuştuk durant için bundan daha farklı değildi o takaslar da boşu boşuna zaman kaybediyoruz.

Sivas kangals bu takasın dengesiz olduğunu düşünüyorsa yazsın, vetolayanlar da yazsın biz de öğrenelim durumu.
ben vetolamadım hangi akıl vetoladıysa konuşsun

aklımda isimler var

ya takas vetolanır da sezonu kapatmış olsa anlariz, ya da haliburton a karsılık alperen vermis olsak anlarım da bunun mantıgı yok, vetolayanlar kafasına göre yorumlayarak vetolamıs. Sırasıyla crazy kobe sercan ve ulas ila oynayacagm zaten play off zor ip üstündeyiz bir de bosuna 1 hafta kaybettik.

Takastan haberim yoktu. Vetolanınca gördüm.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Vetolanan takası tekrar yapmak halkın iradesini hiçe sayıp yangından mal kaçırmaya çalışmaktır.

ya takas vetolanır da sezonu kapatmış olsa anlariz, ya da haliburton a karsılık alperen vermis olsak anlarım da bunun mantıgı yok, vetolayanlar kafasına göre yorumlayarak vetolamıs. Sırasıyla crazy kobe sercan ve ulas ila oynayacagm zaten play off zor ip üstündeyiz bir de bosuna 1 hafta kaybettik.
Takası görmedim. Veto için oy falan kullanmadım.

Kimse oy kullanmadığına gore sistemsel bir hata oldu herhal. Espn ve Woja mail atiyorum sistemlerini düzeltsinler.

Kimse oy kullanmadığına gore sistemsel bir hata oldu herhal. Espn ve Woja mail atiyorum sistemlerini düzeltsinler.
amerikan dış güçleri ligimizde lobi yapıyor sayın commissioner görün bunları

simdi ayarlara baktım defaultta üçte biriymiş kural,14 kişiyiz 5 kişi vetolasa takas iptal oluyor vetolama için daha çok oy lazım bence benim fikrim.

Bu hafta maçı uygun fiyata sana satarım kardooo ;););)

6-12 arası lig baya karışmış, Kingdaşımın bile play-off şansı var.

Bu hafta maçı uygun fiyata sana satarım kardooo ;););)
Kardo geçen yıl koca takımı verdim sana bugünleri düşünerek :)))) ante benchde unutulabilir her an sanki.....

Play off potası dehşet şuan matchup lar da çok tehlikeli her şey olabilir bu cehennemden çıkan üst sıraları yorar benden söylemesi.

Tunçtan sonra norman powell i da yolda kaybettik en olmayacak zaman..

Arkamdan sinsi sinsi gelen crazy Gökhana biri dur desin

Geri
Üst Alt