#12 Gustavo Assunçao

Wonderkid için yüksek bedeller ödenmesi gerektiğini düşünüyorsan ben komik olayım ama sen daha başkasın.
Ya Allah aşkına Portekiz'den wonderkid 100 bin Euroya gelir mi.sacmalama ya.Ben en az senin kadar GS liyim.cok basit bir takim kurdular gelecege yatırım yapicaz diye.maclar oynansin ben mi haklıyım sen mi göreceksin.

Ya Allah aşkına Portekiz'den wonderkid 100 bin Euroya gelir mi.sacmalama ya.Ben en az senin kadar GS liyim.cok basit bir takim kurdular gelecege yatırım yapicaz diye.maclar oynansin ben mi haklıyım sen mi göreceksin.
Wonderkid ne demek? Yani wonderkid denilince nasıl bir tanımı olur senin için?

Atletico Madrid altyapısından İspanya ligi seviyesinde bir adam çıksaydı zaten göndermezler as takıma alırlardı. Ama yaşı genç ve Marcao gibi kendini aşabilirse Neden olmasın? Hayırlısı olsun Galatasaray'a...

Ben oyuncuyu bilmiyorum; hani uçar kaçar da demiyorum. Sadece potansiyelli olduğunu okudum ve ümitliyim.

Barcelona da zamanında Icardi'yi 300.000 Euro'ya Sampdoria'ya satmıştı.

Sampdoria taraftarı da demiş midir acaba
-Ulan bunda bi numara olsa, Barcelona 300.000 Euro ya bize mi yollardı ameka?
-Barcelona aptal, bir biz akıllıyız zaten sgkdflşgfk

diye.

Wonderkidin ne olduğunu biliyorum bence sen bilmiyorsun.portekizden 100 bin euroya wonderkid alınamaz sadece bunu söylüyorum.iyi kötü kimse izlememiş neden seviniyorsunuz anlamış değilim.2 gündür tanıyorsun yüzde 99 hiç bir maçını izlemedin neyi savunuyorsun anlamış değilim.

Wonderkidin ne olduğunu biliyorum bence sen bilmiyorsun.portekizden 100 bin euroya wonderkid alınamaz sadece bunu söylüyorum.iyi kötü kimse izlememiş neden seviniyorsunuz anlamış değilim.2 gündür tanıyorsun yüzde 99 hiç bir maçını izlemedin neyi savunuyorsun anlamış değilim.
Sen niye bu kadar gömüyorsun izlemediysen boş yapıyorsun şuan sadece. Kendince 100 bin euro üzerinden analiz kasıyorsun şuraya beğenmediğin özelliklerini yazsan bundan dolayi wonderkid olamaz desen kim sesini çıkaracak ki sana ?

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arkadaşımızın derdi belli falcaolar feghouliler gelsin yuksek maasla sözde yıldızlar gelsin onu istiyor, yedlini sacha boey'e tercih eder neden çünkü yedlin İngiltere'de oynamış ona bu kriter yeter.

Çöp mü diyelim? Itin bi tarafına mı sokalım? 21 yaşında bir topçu gayet uygun şartlara getirilmiş ve scout raporları çocuğu övüyor.
100b avroya değil 10b avroya bile wonderkid bulursun. Senin mantığın saçma

Arkadaşımızın derdi belli falcaolar feghouliler gelsin yuksek maasla sözde yıldızlar gelsin onu istiyor, yedlini sacha boey'e tercih eder neden çünkü yedlin İngiltere'de oynamış ona bu kriter yeter.
Willian gelsin diyordu yav, tek isteyeni olmadı Avrupa'da, Brezilya'ya gitti.

Renktas burda eski scout arkadasimiz burkay assuncao ismi ciktiginda iyi oyuncu almamiz imkansiz demisti. Birak da scout arkadasimiz birseyler bilsin. Iyi diyorsa iyidir...

Geri
Üst Alt