Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hepsini 1 gecede yapınca hoş olmuyor yarın devam ederiz reisGubilaya son numarani yap öyle yat Refü. Böyle bitmemeli.
Sen de mi hacim?kuş :red:.
ilk olmak ıstedım reiz iznınle
Sen de mi hacim?
☆$☆
renktas administratorlerden kerim zengine facebook adresimi gondermeye calistigimda o ve onun gibi bir kac kisiden MAL damgasi yemistim
Eyvallah hacim..Nasil koyduk ama aziz hirbosuna..şampiyonluğumuz hayırlı olsun reis bayramlasamadık dun
burdaki bazı adamlar ergen tayfası onları kaale almıyorum da bazısı yetişkin.
benim gs resmi sayfasında tc kimlik numaramla bile üyeliğim var.
bu forumda provokatif üyeler oluyorsa önce adama diyeceksin ver bakalım facebook ya da twiter adresini seni bir yoklayalım olursa üyeliğini onaylarız.
Eyvallah hacim..Nasil koyduk ama aziz hirbosuna..
Sittin sene kendine gelemez artik..
☆$☆
bu forumda provokatif üyeler oluyorsa önce adama diyeceksin ver bakalım facebook ya da twiter adresini seni bir yoklayalım olursa üyeliğini onaylarız.
Diyelim senin Facebook'un yok nasıl bir mal olduğunu nerden bileceğiz? Seni özel bir yerde duman ederim.
bu kadar basit
aynisini forum sahibi abdullah agabeyime (cok severim orasi ayri) ilettigimde kendisinden ERGEN damgasi bile yemistim Kubilay agabey
senin neler dusundugunu cok iyi anliyorum
60 bin mesajimin yarisi bana kus diyenleri savusturmakla, diger yarisi da bu tarz msjlarla doludur
agiz tadiyla yazdirmiyorlar yahu GSCimbombda
Renkdaş kayıtlı e-mailin ile aratmamda twitter ve facebook adresini bulamadım.Sen deyince yoklayayım dedim ondan soruyorum.