12 Numara Forumunda Galatasaray Aleyhine UEFA'ya Şikayet Kampanyası Başlatılmış

kan kırmızısı değil izninizle düzelteyim

turuncudan iz tasıyan tok bir sarı ve vişneye çalan koyu tatlıca bir kırmızı <3

şunlara çakma uefadan faks yollayalım avunsun mallar :D

renktas administratorlerden kerim zengine facebook adresimi gondermeye calistigimda o ve onun gibi bir kac kisiden MAL damgasi yemistim

burdaki bazı adamlar ergen tayfası onları kaale almıyorum da bazısı yetişkin.
benim gs resmi sayfasında tc kimlik numaramla bile üyeliğim var.
bu forumda provokatif üyeler oluyorsa önce adama diyeceksin ver bakalım facebook ya da twiter adresini seni bir yoklayalım olursa üyeliğini onaylarız.

bu forumda provokatif üyeler oluyorsa önce adama diyeceksin ver bakalım facebook ya da twiter adresini seni bir yoklayalım olursa üyeliğini onaylarız.

kubilay birak artik reis ya, bosver sen bunlari..

bu kadar basit

aynisini forum sahibi abdullah agabeyime (cok severim orasi ayri) ilettigimde kendisinden ERGEN damgasi bile yemistim Kubilay agabey

senin neler dusundugunu cok iyi anliyorum
60 bin mesajimin yarisi bana kus diyenleri savusturmakla, diger yarisi da bu tarz msjlarla doludur
agiz tadiyla yazdirmiyorlar yahu GSCimbombda

Renkdaş kayıtlı e-mailin ile aratmamda twitter ve facebook adresini bulamadım.Sen deyince yoklayayım dedim ondan soruyorum.

Diyelim senin Facebook'un yok nasıl bir mal olduğunu nerden bileceğiz? Seni özel bir yerde duman ederim.

face ya da twiter kullanmayan adamın gs sosyal sayfasında işi olmamalı. öyle çakma sayfa da olmayacak . adamın resmi hesabı olacak tarihi güncellemeleri her şeyi olacak.
ve ayrıca sanal ramboluğa soyunup klavye delikanlısı rolüne bürünüp mafya ayağı çeken köprü altı adamlarına ancak acırım ...

bu kadar basit

aynisini forum sahibi abdullah agabeyime (cok severim orasi ayri) ilettigimde kendisinden ERGEN damgasi bile yemistim Kubilay agabey

senin neler dusundugunu cok iyi anliyorum
60 bin mesajimin yarisi bana kus diyenleri savusturmakla, diger yarisi da bu tarz msjlarla doludur
agiz tadiyla yazdirmiyorlar yahu GSCimbombda
haberResim33275.jpg

Mail organizasyonu yapalım bizde gönderelim bu yılda gidemesinler ulan şu hataları sıralasak uefaya 1 haftaya anca tamamlanır.Artık uefadan men edilmeyi bırak klübü kapat git :D

Geri
Üst Alt