- 1 Ağustos 2009
- 45.354
- 44.066
- 4.258
8.liği sana kombine olarak vericem bundan sonra![]()
ilk turda mis gibi puanlar almışım son turda da öyle. İlk 3e göz kırparken neler oldu bilmiyorum. Senin günahını almak isterdim açıkçası

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
8.liği sana kombine olarak vericem bundan sonra![]()
Selam naber?@Berke Deniz nerde Berke'yi getirin bana![]()
![]()
![]()
öyle 1 milyar dinlenen şarkıyla katılıp 1. olacam sandın dime GSC adamı çarpar böyle
diyim niye birinci olmadın diyim
diyi ki başka yarışmacılar da var
Hayırdırder? Bana laf mı çarptın?
Oof bu ibretlik bir detay. Çok üzgünüm bu şarkıyı 1. yapanlar için şu anKadikoyle ozdeslesen mohikani sampiyon yaptiniz ya ne diyim adamlarin sahaya cikis jenerik muzigi yillardir.
Ben excel'de puan hesaplayan aracıyımilk turda mis gibi puanlar almışım son turda da öyle. İlk 3e göz kırparken neler oldu bilmiyorum. Senin günahını almak isterdim açıkçası![]()
Rahatladın mıSelam naber?
He sana.
Ben excel'de puan hesaplayan aracıyımSenin meselen GSC ile
![]()
Bu ne?Hayırdırder? Bana laf mı çarptın?
Yok, tam istediğim gibi bir ortam oluşmadı. Galatasaray gibiyim kaostan beslenirimRahatladın mı![]()
Sopranos 1.olmadı işte daha ne istiyonYok, tam istediğim gibi bir ortam oluşmadı. Galatasaray gibiyim kaostan beslenirim
@Levent Akgün Tebrikler rengim
@Cihan Ağzıkara teşekkürler modum
2 ismin dışında kalanların yapacağı işi...
Teşekkür ederim dayı baştan demiştim bu sefer kazandım diye@Levent Akgün Tebrikler rengim
@Cihan Ağzıkara teşekkürler modum
2 ismin dışında kalanların yapacağı işi...
12 pts verenler haric12 pts verdim dayı daha napam
Kaos büyümedi, büyüseydi istediğime ulaşacaktımSopranos 1.olmadı işte daha ne istiyon![]()
Bu ne?