- 20 Ağustos 2017
- 19.256
- 12.920
- 1.653
Ürün kargoya verilmiş; bekliyorum hocam bakalım hayırlısı ile gelecek mi![]()
Yahu cocuklarla psikolojik oyunlar oynayacagina direk ver ellerine Galatasaray flamasini baska bir sey bilmesinler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ürün kargoya verilmiş; bekliyorum hocam bakalım hayırlısı ile gelecek mi![]()
850 milyon dinlenmiş işteNe milyarı! Ben şarkıyı ilk kez YouTube da dinledim. Berbat bir filmin beğenerek dinlediğim Muhteşem bir şarkısıydı!
Yavrum mu?Mizah yavrum; anlamazsın sen!
Kadıköy ve fb ile özdeşleşen mohikan müziğini şampiyon yapan gsc üyelerine
![]()
takdim etmek isterim.
850 milyon dinlenmiş işte
he bir noktaya daha parmağımı basacam
mesela
şimdi 1977 yılında çıkan çöpçüler kralının müziği 1972 yılında çıkmış diye bu parçanın, bu filmin, film müziği olmasına engel mi haa o kadar laf ettiniz bir de 86 bölüm arka arkaya yayınlaşmış parçayla 1 sahnelik parçaları bir tutup
neyse az daha küme düşüyormuşsun![]()
850 milyon dinlenmiş işte
he bir noktaya daha parmağımı basacam
mesela
şimdi 1977 yılında çıkan çöpçüler kralının müziği 1972 yılında çıkmış diye bu parçanın, bu filmin, film müziği olmasına engel mi haa o kadar laf ettiniz bir de 86 bölüm arka arkaya yayınlaşmış parçayla 1 sahnelik parçaları bir tutup
neyse az daha küme düşüyormuşsun![]()
Ne mızmız adam çıktın be mis gibi düzenledin işte.Bundan sonra soundtrack isterseniz başkası düzenlesin, tsm thm bu kadar yormadı beni![]()
Paylastik ya ustad
Tahir noldu ? Artistlik yapıyordun. Hem sana puan vermedim. Hem şampiyon oldum. Bu akşam benden mutlusu Liz Hurleye atlayandır sanırım.
Yordu diyorum yorduNe mızmız adam çıktın be mis gibi düzenledin işte.
Yavrum mu?