- 8 Temmuz 2015
- 35.781
- 70.614
- 3.893
nasıl engel oluyo haa çöpçüler kralı filminin soundtracki ne o zman çıkar gösterEvet engel;
bu top ordan çıkmaz tahir bey davayı kaybettin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nasıl engel oluyo haa çöpçüler kralı filminin soundtracki ne o zman çıkar gösterEvet engel;
Keramettin gibi degerli bir ahbabimdan bu kadar boktan bir puanlama beklemezdim tbh
Ortamı gerginleştirseydi diğer arkadaşlar biraz daha güzelce kudurtacaktım seni :dYordu diyorum yordudiğer konseptleri düzenlerim
![]()
Paylastik ya ustad
bununla katılsak bununla beter alinin hapisanedki yakarışını bir tutup böyle soundtrack mi olur derlerdi yineolağanüstü 1 song
1972 de çıkmış ya gurbet parçasıNe diyon lan lalezar?Ne deseydim; lale mi deseydim senin gibi?
Tsm deki kaliteyi unutamıyorum güzel bir playlist vardı doğrusuBundan sonra soundtrack isterseniz başkası düzenlesin, tsm thm bu kadar yormadı beni![]()
Bu daha iyi sampiyon olan sarki
Tebrikler @Levent Akgün .. Ghostbusters ilk gönderdiğim şarkı olduğu için onun aldığı her puanda da sevindim. Normalde en az 10 puan verirdim ama benden önce gönderilen aynı şarkılara puan vermeme gibi bi çekememezliğim var. Muhtemelen bundan dolayı @Tevfik Aksoy u istemeden birincilikten ettim. Sorry.