- 10 Nisan 2013
- 54.003
- 34.241
- 2.993
@Emrah Yıldırım abi yapmayın be adam ülkemizi aylarca korudu savundu yazıktır günahtır içim parçalandı. Bu adamı diskalifiye etmeyin![]()
Yok
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Emrah Yıldırım abi yapmayın be adam ülkemizi aylarca korudu savundu yazıktır günahtır içim parçalandı. Bu adamı diskalifiye etmeyin![]()
Bu arada Serkan’ı son anda şampiyonluktan etmişim yavpuanlamayı kaba taslak yaptım Serkan’a 2 puan vermiştim, son kez kontrol ettim göndermeden önce ama içime sinmedi puanlar. Puanları değiştirince Serkan’ın şarkısını silip Levent’in şarkısına 2 puan verdim agshsjsjshhs
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kanarya adalarına gitmek ister miyidn bu tayyareyleUstada mohikan ile sampiyon oldugu icin odul takdim etmek isterim.
Heybetli 1 thy teyyaresi
Ekli dosyayı görüntüle 82025
çok üzgünüm, başka bi şey diyemiyorum boğazım düğümlendi@Can Karabacak sen boku yemişsin
Yerinde 1 onerifbcimbom olarak güncelleyelim forumun ismini
gunaydınBüyük resmi yeni gördüm.
Son mohikan demek!!!
Feneriumdan alışveriş yapıyoruz iki çocuk sevindiriyoruz diye yemediğimiz laf kalmadı adam Fenerbahçe marşıyla şampiyonluk aldı; pes !!
Büyük resmi yeni gördüm.
Son mohikan demek!!!
Feneriumdan alışveriş yapıyoruz iki çocuk sevindiriyoruz diye yemediğimiz laf kalmadı adam Fenerbahçe marşıyla şampiyonluk aldı; pes !!
Oktay abi şampiyonluk istiyoSonu vision olan her yarışmaya katılacağım![]()
size ozelden bılgı sızdırayımSonu vision olan her yarışmaya katılacağım![]()
Dostum ben katılmak isterim, çok güzel olurKatılım olursa eğer, şöyle 10-12 kişi falan Eurovision'dan bağımsız bi Şiirvision yapmayı planlıyorum müsait bir zaman diliminde. Kimler katılır acaba![]()
Zamanı gelince konuşuruz bunu abiAklımda mükemmel bir şiir var, tam bu forumdaki kitleye hitap edecek ve beni o hayalini kurduğum şampiyonluğa ulaştıracak. Ama youtubeta yok. Kendim okusam şiiri youtube a yüklesem kabul olur mu![]()