- 10 Mart 2013
- 120.832
- 152.856
- 4.938
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hepinize teşekkür ediyorum. Güzel bi yarışmaydı@Levent Akgün abi tekrar tebrik ederim
Son mohikan mı
Selamlarımızı iletelimantudakı yozgatlı suan guluyor!!
antudakı yozgatlı suan guluyor!!
ewt biraz önce konuştum bir sonraki eurovisona kıraçın 100.yıl marşıyla katılacağını söylediantudakı yozgatlı suan guluyor!!
Evet hem de rütbeli bir üyeymiş.Yozgatli buraya uyeyim falan diyordu sanki
Evet hem de rütbeli bir üyeymiş.
katılmak isterdimKatılım olursa eğer, şöyle 10-12 kişi falan Eurovision'dan bağımsız bi Şiirvision yapmayı planlıyorum müsait bir zaman diliminde. Kimler katılır acaba![]()
Anlamam ama yer dolsun dıye katılırımKatılım olursa eğer, şöyle 10-12 kişi falan Eurovision'dan bağımsız bi Şiirvision yapmayı planlıyorum müsait bir zaman diliminde. Kimler katılır acaba![]()
Katılım olursa eğer, şöyle 10-12 kişi falan Eurovision'dan bağımsız bi Şiirvision yapmayı planlıyorum müsait bir zaman diliminde. Kimler katılır acaba![]()
@Emrah Yıldırım abi yapmayın be adam ülkemizi aylarca korudu savundu yazıktır günahtır içim parçalandı. Bu adamı diskalifiye etmeyinkatılmak isterdim
10 kısı arasından kazanma ıhtımalın daha yuksek agabey katıl derım![]()
harika olur
sadece oktay abi katılsa şiiri geçersiz olur organizasyon iptal edilir diyorum10 kısı arasından kazanma ıhtımalın daha yuksek agabey katıl derım
İlk 3 hedefimle ben de varımKatılım olursa eğer, şöyle 10-12 kişi falan Eurovision'dan bağımsız bi Şiirvision yapmayı planlıyorum müsait bir zaman diliminde. Kimler katılır acaba![]()
Uygun mu konsepte?Katılım olursa eğer, şöyle 10-12 kişi falan Eurovision'dan bağımsız bi Şiirvision yapmayı planlıyorum müsait bir zaman diliminde. Kimler katılır acaba![]()