- 26 Kasım 2012
- 179.750
- 242.454
- 5.688
yolladim da playlist cikinca itiraz edecegim sarkilar olacagindan puan gonderme isini yarin oglen baslatmakta fayda var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neye itiraz edeceksin abiyolladim da playlist cikinca itiraz edecegim sarkilar olacagindan puan gonderme isini yarin oglen baslatmakta fayda var
Paylastigin soundtrack yarismasindaki yasaklilara ilave olarak gecmis yarismalardada soundtrackler ile katilanlar olmustu onlarda yasakli mi?Neye itiraz edeceksin abi
Neye itiraz edeceksin abi
Elimden gelen araştırmayı yaptım hatta bazı şarkıları geri çevirmek durumunda da kaldım. Buna rağmen sızma olduysa ki olmuştur bişey diyememkesin katilmamasi gereken lakin araya sizmis sarkilar olacaktir ahbert
Bütün yarışmaları ve soundtrackleri taramak lazım bunun için.Paylastigin soundtrack yarismasindaki yasaklilara ilave olarak gecmis yarismalardada soundtrackler ile katilanlar olmustu onlarda yasakli mi?
Öptüm ellerinden, bayramın mübarek olsunİns puanlarını yollar
ub.mesaji
Bende listede olacağına %100 emin olduğum 3 şarkıya 0 puan..
teşekkürler rengim iyi bayramlarÖptüm ellerinden, bayramın mübarek olsun
Umarım filmlerin, dizilerin değil, şarkıların yarışacağı bir yarışma olur.
Herkes göndermedi Berke'yi bekliyoruzherkes gönderdiyse şu playlisti görelim artık @Cihan Ağzıkara
yav adam üç buçukta konuya mesaj atmış bu saat oldu hala atmadıysa şutla gitsin.Herkes göndermedi Berke'yi bekliyoruz