Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 108.471
- 95.468
- 4.978
Sen hala çekiyor musun lan?Tüh tam da göndermiştim puanlarımı
Edit çekeyim de göreme bekle 23.59 u
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen hala çekiyor musun lan?Tüh tam da göndermiştim puanlarımı
Edit çekeyim de göreme bekle 23.59 u
Yav senin ağzın ne diyir yav!?Sen hala çekiyor musun lan?
Abi tam yolluyorum adam gelmiş banlayıp diskalifiye ediyorum diyor.
Göndermiştim puanları ama editledim, uğraşsın![]()
23.59'u bekleyin lütfen ya da peşimi bırakırsa gönderebilirim tekrardan puanımı.Önceden çok üzdün adamı o yüzden; geçmişe sünger çekip puanları yolla da birinciyi görelim
23.59'u bekleyin lütfen ya da peşimi bırakırsa gönderebilirim tekrardan puanımı.
Sen katıldın mı yarışmaya?Yav senin ağzın ne diyir yav!?
Çekmenin kitabını yazarım
Gönderdim tekrardanAz önce yaptığım temaslar ışığında seninle uğraşmayacağı sözünü almış durumdayım. Yolla puanları. Müzik dolu forumlar.
Puan istediklerine göre katılmışımdır diye düşünüyorumSen katıldın mı yarışmaya?
Sen biraz avelsin, kendi kendine gönderirsin o puanı.Puan istediklerine göre katılmışımdır diye düşünüyorum
Kendine dikkat et!!Sen biraz avelsin, kendi kendine gönderirsin o puanı.
Direkt aldım senin puanları dert etmeAbi tam yolluyorum adam gelmiş banlayıp diskalifiye ediyorum diyor.
Göndermiştim puanları ama editledim, uğraşsın![]()
Ediyorum la sağol kardeşim benim, beni düşünmen mutlu etti.Kendine dikkat et!!
İlkinde ne ara aldın be 30 saniye durdu alt tarafı editsiz.Direkt aldım senin puanları dert etme![]()
modum buna bir tane katalog filan yaptırın. Bu avel avel davranıyor.Direkt aldım senin puanları dert etme![]()
Hızlıyımdırİlkinde ne ara aldın be 30 saniye durdu alt tarafı editsiz.
Ftci ve ülkücü kardeşinle düzgün konuş artık!Ediyorum la sağol kardeşim benim, beni düşünmen mutlu etti.
Kim kaldı yollamayan?Hızlıyımdır![]()