122. Geleneksel GSCimbom Eurovision Yarışması | Konsept: TSM | Puanlama Bitmiştir. Sonuçlar 23.00'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kafana göre millete iftira at ondan sonra ben bir şey yapmadım de.

Bir de yine az ceza aldı falan diye sallamışsın, ikiniz de aynı cezayı almanıza rağmen.

Yok ya senin akıllanacağın yok.
Üç kişiye ceza verdin ya ikimiz aynı cezayı aldık biri az almadı mı bizden? Nesi sallama?

Benle aynı cezayı alan ismi lazım değil hem size hem bana iftira attı ki ben mod konusunda yorum yapınca 1 ay verdin adam daha ağırını söyledi tam emsal yani benle aynı değil fazla almalıydı

Dİğeri de bizden az almış ki iftira editleme konusundan tut desteğe kadar dizboyu neyse konuyu ben açmadım da çifte hesap kullanıp babana küfür ettim edeceğim bence yanlış bir şey yok diyen çoluk çocuğun 20 kere ceza alıp en azından bana göre daha müsamahalı yaklaşıldığı bir ortamda hak arayışından benim gibi inatçı ve kalın kafalı bir adam bile vazgeçti. Bu us ise us; uslanmak ise uslanmak algılayana göre değişir elbet ama benim artık umrum değil zira kutsal filan ne ki çok da umursamamak gerekiyor anladığım... Hadi iyi tatiller keramettin

Üç kişiye ceza verdin ya ikimiz aynı cezayı aldık biri az almadı mı bizden? Nesi sallama?

Benle aynı cezayı alan ismi lazım değil hem size hem bana iftira attı ki ben mod konusunda yorum yapınca 1 ay verdin adam daha ağırını söyledi tam emsal yani benle aynı değil fazla almalıydı

Dİğeri de bizden az almış ki iftira editleme konusundan tut desteğe kadar dizboyu neyse konuyu ben açmadım da çifte hesap kullanıp babana küfür ettim edeceğim bence yanlış bir şey yok diyen çoluk çocuğun 20 kere ceza alıp en azından bana göre daha müsamahalı yaklaşıldığı bir ortamda hak arayışından benim gibi inatçı ve kalın kafalı bir adam bile vazgeçti. Bu us ise us; uslanmak ise uslanmak algılayana göre değişir elbet ama benim artık umrum değil zira kutsal filan ne ki çok da umursamamak gerekiyor anladığım... Hadi iyi tatiller keramettin
Demirin o mevzuda bir şey dediği yoktu, forumun en çok ceza alan üyesi o ayrıca. Ona verdiğim cezaları sana versem neler derdin kimbilir.

Konuyla ilgili yorumu @Umut Gül 'e bırakıyorum.

Yarışmayı kazanan ilk 3’e sırasıyla 350-300-250 like benden hediye

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İçimdeki ukteler:

1. Cihan'ın organize ettiği bir GSC Eurovision şampiyonluğu
2. Emrah admirden gelecek bir like hediyesi

Nasip olur inş...

Hediyeler hep senin yarışmalarda dağıtılıyor. Yoksa şimdiye 500 like almıştım diğer organizatörlerin yarışmalarında.

Demek ki neymiş uğursuz adammışsın
Ben adminlere benim yarışmalarda hediye dağıtalım demiyorum onların gönüllerinden kopuyor.
Ama senin benim yarışmalarda şampiyon olamaman başka bir tez konusu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt