Oktay Sönmezoğlu
Parçalı Üye
- 12 Ağustos 2011
- 3.013
- 2.639
- 1.413
Ne gerekiyorsa yapmaya hazırım.Abi seninle şarkı seçimlerin üstüne bi değrlendirme yapmamız lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne gerekiyorsa yapmaya hazırım.Abi seninle şarkı seçimlerin üstüne bi değrlendirme yapmamız lazım
Abi seninle şarkı seçimlerin üstüne bi değrlendirme yapmamız lazım
En kotu sarkilara yuksek puanlar veriliyor genelde senin adina uzuldum su anarşive bakarken sonuncu olduğun yarışmaya denk geldim
şerefli 2.olmuşum bende
Ekli dosyayı görüntüle 93524
Jüriyi katılımlar sürerken belirlemiştim. Format ise katılım 30'u bulunca netleşti. O noktadan sonra jüri yok diyemezdimBirinci olan @Ismail ARI 'yı, ki şarkısına ben de 12 puan vermiştim, ve 2.olan @Çağrı Yüce renktaşlarımı canı gönülden kutlarım tüm katılan renktaşlarıma da tek tek teşekkür ederim.
Üstün emeklerinden dolayı @Cihan Ağzıkara kardeşim çok teşekkür ederiz eline emeğine sağlık sayende güzel vakit geçiriyoruz.
Yarışma formatına gelecek olursam, format gayet başarılı ancak juri olayı bence bozuyor. Bence juri olmamalı, eğer ki illa olacaksa da 2 ile çarpılması yarışmayı son anda çok farklı bir boyuta sokuyor. Bu bizim 2011-2012'deki şampiyon olduğumuz sene play-off yapılıp fenerin şampiyonluk yarışına tekrar sokulması gibi bi durum oluyor bana göreBence hiç olmaması daha etik olur. Tekrar herkese teşekkürler
![]()
Bi ara baktım 1. gidiyodun ne ara oralara kadar gittin yav..Yine hüsraaaan @Cihan Ağzıkara![]()
Jüriyi katılımlar sürerken belirlemiştim. Format ise katılım 30'u bulunca netleşti. O noktadan sonra jüri yok diyemezdimAyrıca heyecanlı oldu bence
![]()
Jürinin x2 puanlarına ben de katılmak durumundayımJüriyi katılımlar sürerken belirlemiştim. Format ise katılım 30'u bulunca netleşti. O noktadan sonra jüri yok diyemezdimAyrıca heyecanlı oldu bence
![]()
En kotu sarkilara yuksek puanlar veriliyor genelde senin adina uzuldum su an
Son 10 tur neredeyse puan çıkmadıBi ara baktım 1. gidiyodun ne ara oralara kadar gittin yav..
2 Jüride Tülay hanıma 48 puan gidince tabi x1 olsun di mi abiJürinin x2 puanlarına ben de katılmak durumundayım
x1 olsa daha iyi olabilir![]()
Belki içimizden birine gelse o oylar gıkımız çıkmazdı haklısın üstat2 Jüride Tülay hanıma 48 puan gidince tabi x1 olsun di mi abi![]()
Tavsiyeler değerlendirilecek (3 jüri x3 yaptı )Belki içimizden birine gelse o oylar gıkımız çıkmazdı haklısın üstat
Ama baya etkiledi tabloyu şüphesiz
x1 daha iyi olabilir![]()
Geçen de bana tersi olmuştu.Oylamada puan gelmeyince takip etmeyi bırakmıştım.Bi baktım 2. olmuşumSon 10 tur neredeyse puan çıkmadı![]()