125. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Playlist İlk Mesajda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sondan 3. olmayacağım kesinleşti balkon konuşması için hazırlık yapmam gerek galiba

Gayet güzel şarkılar varmış birkaçını dinledim de klasik her liste yayınlandıktan sonra bir b.klama furyası olur bence Ayreon kazanır, kazanmalı. Tahminlerimin de tuttuğu görülmemiştir, o yüzden şarkı sahibine geçmiş olsun.

Gayet güzel şarkılar varmış birkaçını dinledim de klasik her liste yayınlandıktan sonra bir b.klama furyası olur bence Ayreon kazanır, kazanmalı. Tahminlerimin de tuttuğu görülmemiştir, o yüzden şarkı sahibine geçmiş olsun.
Ayreon kazanabilir ya gerçekten çok iyi şarkı. O keman solosu felan ne öyle

Bu arada benim seçtiğim şarkı(Sözüm Şiirlerin Mükemmelidir) hakkında açıklama zaruriyeti doğduğundan gerekli bilgileri paylaşmak istiyorum...
Yarışma kurallarını ihlal etmemek için şimdi yazıyorum.Sözleri Sabahattin Ali'ye ait bir şiirden alınan parça hakkında yaptığım araştırmalarda genel kabule göre parça YouTube video dinlenme sırasına göre en üstteki parçayı paylaştım.Çünkü Ahmet Kaya ve ağabeyi Mustafa Kaya arasında kimin söyledi tartışması net olarak bir karara bağlanmadigi için böyle yaptım.İddialara göre iki ihtimal var.Birinci görüş Ahmet Kaya söyledi, Mustafa Kaya müzikle fazla uğraşmadi,ressamdi... İkinci görüş Mustafa Kaya şarkıyı okudu,kaset yaptı.Sonra müziği bıraktı... Velhasıl kim söylemişse güzel söylemiş, sanatçı adına değil de şarkıya puan verdiğinizi düşünerek listenin en dikkat çekicisi olan bu parçayı da ödüllendirdiğinizi varsayarak hepinize teşekkürlerimizi sunuyorum.😊

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt