- 18 Mayıs 2011
- 53.282
- 57.204
- 4.613
#HahalaraSonVerSamiKarakoc
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aslında senin 10 günlük üye olman lazım nasıl şifreyi unutursun@Sami Karakoç bende 2011 ocakta üye oldum. 2014 te sorun çıktı. Yine üye oldum. 10 yılı devirdik vay ve. BURDA yaslandik
yastık altında sakladığın şarkıların da varmış rtaş en yakın zamanda şarkı affı çıkarılmalı bayern münih gibi gidiyormuşsun
Şifreyi unutmadım. Doğru şifreyi girdim ama olmadı. Daha bunamadim emre efendiaslında senin 10 günlük üye olman lazım nasıl şifreyi unutursun![]()
şarkı affı çıksa nasıl olur senceYasakli sarkilar cok iyi sarkilarin büyük bir bölümünü kapsiyor zaten maalesef. Normal yani 128 yarisma olmus.
Ben bağımsız 3 kere olmuştum. O lobide 1 kere daha oldum 4 şampiyonluğun vardi
Yasakli sarkilar cok iyi sarkilarin büyük bir bölümünü kapsiyor zaten maalesef. Normal yani 128 yarisma olmus.
O hep giriyordu ya benim 3 katim girmistir yarismayaBenim de 4 tane olmali. Alpay denen manyagin 9 mu 10 mu ne vardi.
şarkı affı çıksa nasıl olur sence
ilkokulda değil miydin lanharbiden öyle oldu. Buraya kaydolurken liseye gidiyordum şimdi 1 2 seneye kafada saç kalmayacak.
bu arada söyle birleştirsinler eski hesapla üyelik tarihi 2011 olsun daha şık duruyor![]()
belki de son eurovisiona katıldınız diyebilirizZaten eskisi gibi ragbet görmüyor yarisma, tamamen büyüsü bozulur diye düsünüyorum.
bunla katılacaktım bu sefer uzun zamandır aklımdaydı ama bütün rhcp şarkılarını parsellemişler
crawling ti galiba puan verdim diye hatırlıyorumSorma yav ben de RHCP ile katilmayi düsünmüstüm kac kere ya da Linkin Park ile ama hepsi kullanilmisti. Linkin Park ile bir sampiyonlugum var ama Chester vefat ettikten sonra live bir sarkisiyla katilmistim.
Yok daha dogmamistiilkokulda değil miydin lan
sen nasıl mühendis oldun yawilkokulda değil miydin lan
crawling ti galiba puan verdim diye hatırlıyorum
şarkılar hakkında tüyo vermeyelim sizin şarkınız olmadığı ne belliBu Rus şarkısı mi ne harbi kim bulmuş onu çoğu kişi adını yazamam diye oy vermez buna![]()
Kopyaylasen nasıl mühendis oldun yaw
belki de son eurovisiona katıldınız diyebiliriz