129. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Konsept Rock-Metal | Şampiyon Onur Koşar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet puanlamaya girecek şarkıları belirledim. Akşam da sıralamayı yapar yollarım.

"Hayatımdaki en büyük işkenceyi bitirdim."
"Kulaklarımı yitirmiş olabilirim."

Evet, kulak kanseri olmamak icin, bazi sarkilari düsük ses ayari ile dinledim.

Yasaklı şarkıların da dahil edileceğini bilseydim daha iyi şarkı koyardım.

Her yarışmada yasaklı şarkılara engel konduğu için bu yarışmada da böyle olacak sandım o yüzden ilk mesajı okumamıştım.
Rekabet artsın güzel şarkılar çıksın ortaya diye yaptık her yarışmada daha rezil şarkılar çıkıyor. Ayar çekilecek o listeye de

oy kullanacak arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun diyorum bu eziyet çekilir mi arkadaş yarışmaya katılmayarak bikez daha doğru karar verdiğimi anladım :asd:

Rekabet artsın güzel şarkılar çıksın ortaya diye yaptık her yarışmada daha rezil şarkılar çıkıyor. Ayar çekilecek o listeye de
Guzel qma hep tekrar sarkilar. Sen bu listeyi uygulatmadikca millet tembellige alisiyo. Bilip bilmemek degil ki konu. Ben de guncel yerli muziklerden anlamam qma biraz caba gosterip verilen surede bir seyler bulup gondermeye calisirim yasakli listesinin irzina gecmeden. 🤷‍♂️

Guzel qma hep tekrar sarkilar. Sen bu listeyi uygulatmadikca millet tembellige alisiyo. Bilip bilmemek degil ki konu. Ben de guncel yerli muziklerden anlamam qma biraz caba gosterip verilen surede bir seyler bulup gondermeye calisirim yasakli listesinin irzina gecmeden. 🤷‍♂️
Bi önceki yarışmada liste uygulandı abi heralde yarışma tarihinin en rezil listesi ortaya çıkmıştır. Tamam ortada bi liste var ama uygulansa bi dert uygulanmasa bi dert. Şarkı seçimi yapanlar da "dur şunları trolleyeyim" diye mi geliyor anlamadım.

Bi önceki yarışmada liste uygulandı abi heralde yarışma tarihinin en rezil listesi ortaya çıkmıştır. Tamam ortada bi liste var ama uygulansa bi dert uygulanmasa bi dert. Şarkı seçimi yapanlar da "dur şunları trolleyeyim" diye mi geliyor anlamadım.
İyi de herkesin müzik zevki farklı olabiliyor sana kötü gelebilen diğerine iyi gelebiliyor. Ayrıca iyi şarkılar zaten önceki yarışmalarda yarıştığı için çok da iyi şarkıların kalmaması gayet normal değil mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt