129. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Konsept Rock-Metal | Şampiyon Onur Koşar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
renktas sorun su ki konseptleri cok genis tutuyorsunuz. o yuzden herkeste farklı beklenti olusuyor. beklediginin dısındaki sarkılara da kotu diyor. sarkıların hicbiri kendi dar kategorisinde kotu degil ama genis kategoride bir yere oturmuyor.
Dar konsept de yaptık Indie dedim 4 kişi mi ne katıldı, @Arif Doğan Karakaya konsept denedi yine olmadı hatta farklı tarzlar da denedik. Ya bu gözler TSM konseptine Müslüm Baba yollayan gördü.

Konsept olarak mesela, sarki yabanci dil olmali ama ingilizce yasak gibi birsey denendi mi hic? Yada tek belirli yilda cikmis sarkilar, mesela 90-99 arasi olmali da bir fikir olabilir

Konsept olarak mesela, sarki yabanci dil olmali ama ingilizce yasak gibi birsey denendi mi hic? Yada tek belirli yilda cikmis sarkilar, mesela 90-99 arasi olmali da bir fikir olabilir
Denenebilir ama katılım olacağından şüpheliyim. Çok şey gördük o yüzden bunu söylüyorum

Dar konsept de yaptık Indie dedim 4 kişi mi ne katıldı, @Arif Doğan Karakaya konsept denedi yine olmadı hatta farklı tarzlar da denedik. Ya bu gözler TSM konseptine Müslüm Baba yollayan gördü.
indieye 4 kişi fazla bile katılmış.

o zaman puanlama sistemini degistirin. sarkılar kurayla ikiserli eslessin. her eslesmeyi kazanan sarkı bir ust tura cıksın. eleme usulu olsun yani.

yirmi tane sarkıyı sıralama yapacak konsantrasyonda dinleyip adil bir sekilde sıraya koymak kolay bisey degil. ama sarkılar ikiserli gelirse sadece begendim/begenmedim kararı verilmis olur. bence daha zevkli olur.

indieye 4 kişi fazla bile katılmış.

o zaman puanlama sistemini degistirin. sarkılar kurayla ikiserli eslessin. her eslesmeyi kazanan sarkı bir ust tura cıksın. eleme usulu olsun yani.

yirmi tane sarkıyı sıralama yapacak konsantrasyonda dinleyip adil bir sekilde sıraya koymak kolay bisey degil. ama sarkılar ikiserli gelirse sadece begendim/begenmedim kararı verilmis olur. bence daha zevkli olur.
A-B grubu yaptım 10-15 şarkıdan 7 tane puanlayın dedim bu da talep görmedi. Herkes serbest olsun diyo olunca da bu hale geliyo

Bir sonraki konsept Enstrümantal/Klasik olabilir

Bu arada bu yarışma GSC'nin üstüne kuzey ışıkları gibi çökmüş, gayet güzel bir playlist. Ama 80lerden özellikle Big Four'dan tek bir thrash metal parçası bile olmaması ilginç.

Playlisti ben de beğendim, zevkle dinlediğim şarkılar oldu. Puanlarımı da yolladım. Herkese bol şans, sonuçların açıklanması umarım euroleague final four'a denk gelmez :)

Iki noktaya parmak basmak zorunda hissediyorum kendimi.

1. Bu arada gecen yarismadaki playlisite tu kaka ceken @Emre Ersoy ve @Cihan Ağzıkara sizleri esefle kiniyorum. Ne demek istiyorsunuz yani? Sampiyon ben olduguma gore kotunun iyisiydin mi diyorsunuz? Destegimi cekmeyi dusunuyorum o derece kirginim.

2. Bu yarismanin konsepti de gercekten setbest stil kadar genis. Rock ise yalnizca rock olmaliydi yq da Heavy Metal ise oyle olmaliydi. Yani Eric Clapton ile Slayer bir olur mu? Elma ile armut. Yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt