129. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Konsept Rock-Metal | Şampiyon Onur Koşar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yasakalı olmalı bence. Bir ton şarkı var diğer türlü tekrara girer.

İyi de herkesin müzik zevki farklı olabiliyor sana kötü gelebilen diğerine iyi gelebiliyor. Ayrıca iyi şarkılar zaten önceki yarışmalarda yarıştığı için çok da iyi şarkıların kalmaması da gayet normal değil mi?
Sadece bana kötü gelse zaten dillendirmem bunu. Ama yarışmaya katılan katılmayan herkes listeyi kötülüyor. Bir tane olumlu mesaj yok şarkılar hakkında.
Rock Metal için değil serbest kategori de yaptık yine aynı tarz yorumlar. Dünyada şarkı mı bitti? Çok basit bir düşünce bu

yarısmaya katılsam mı diye aklımdan gecirmistim. sansa yasıyoruz vallahi.

aman renktaş bu eziyet bi insan evladına yapılır mı hiç en son bu konsepte katıldığım da akşama kadar kafamın içinde bangır bangır bağıranlar yankılanmıştı :asd:

aman renktaş bu eziyet bi insan evladına yapılır mı hiç en son bu konsepte katıldığım da akşama kadar kafamın içinde bangır bangır bağıranlar yankılanmıştı :asd:
playliste bakmadım ama konsept sadece metal degil rock/metal olunca daha soft sarkılar da olur diye dusunmustum. hepsi mi kafa silen cinsten?

Playlist'i sabah dinlemistim de nihai puanlamami simdi yolladim tekrar dinledikten sonra.

Bazi arkadaslar yarisma konseptini ya anlamamislar ya da direkt yok saymislar.

İyi de herkesin müzik zevki farklı olabiliyor sana kötü gelebilen diğerine iyi gelebiliyor. Ayrıca iyi şarkılar zaten önceki yarışmalarda yarıştığı için çok da iyi şarkıların kalmaması gayet normal değil mi?
52637473 sarki icinden yasakli listedeki 30-40 sarkiyi cikardin mi baska guzel bi sey kalmiyor mu?

Sadece bana kötü gelse zaten dillendirmem bunu. Ama yarışmaya katılan katılmayan herkes listeyi kötülüyor. Bir tane olumlu mesaj yok şarkılar hakkında.
Rock Metal için değil serbest kategori de yaptık yine aynı tarz yorumlar. Dünyada şarkı mı bitti? Çok basit bir düşünce bu
Ben mesela kendi şarkımı severek attım ama birinci olsun diye katılmadım. Birinci olmasını isteseydim daha iyi şarkılarım vardı. Denemek için attım mesela kaç puan alır diye. Eminim benim gibi şarkılarını bu sebeple atanlar da vardır. Aynı kulak zevkine sahip değilsek zaten puan verilmiyor o şarkıya. Ha gerçekten trolleyenler var mı bilmiyorum o da onların kararı. Bunun önüne de geçilemez bence. Belli bir puanın altında olanlar birkaç yarışmadan diskalifiye edilebilir.

Yorumlara bakarak is yaparsan size bi daha eglence falan yok der hepten kapatmalisin.

ya yasaklı yok dedik yarışma başladı 5 gün oldu şimdi neden yasaklı tartışıyoruz

renktas sorun su ki konseptleri cok genis tutuyorsunuz. o yuzden herkeste farklı beklenti olusuyor. beklediginin dısındaki sarkılara da kotu diyor. sarkıların hicbiri kendi dar kategorisinde kotu degil ama genis kategoride bir yere oturmuyor.

Ben mesela kendi şarkımı severek attım ama birinci olsun diye katılmadım. Birinci olmasını isteseydim daha iyi şarkılarım vardı. Denemek için attım mesela kaç puan alır diye. Eminim benim gibi şarkılarını bu sebeple atanlar da vardır. Aynı kulak zevkine sahip değilsek zaten puan verilmiyor o şarkıya. Ha gerçekten trolleyenler var mı bilmiyorum o da onların kararı. Bunun önüne de geçilemez bence. Belli bir puanın altında olanlar birkaç yarışmadan diskalifiye edilebilir.

Rdaş tebrikler. Umarım 12 puanım sana gitmiştir.

Yarışmalara aynı düşünce ile katılmaktayım. Son yarışmada rezil bir puan aldım ama bir rdaşımız öyle bir eseri dinlemesine vesile olmam sebebiyle teşekkür etmişti. Böyle bir şey duymak >>>> yarışmayı kazanmak

Puanlarımı ilettim. Puanlama yaparken bir hususu çok dikkate aldım. Fakat bir şarkıyı o hususta kapsam dışı bırakarak 12 pointsi çaktım

Daha önceki 128 yarışmada 25 şarkı katılsa 3200 yasaklı şarkı eder. Dediğim gibi herkesin kulak zevki farklı ve yarışmaya katılım amaçları farklı olabiliyor.
Yine de devede kulak. Sirf yarismak icin degil degisik bi seyler duymak icin de burdayim. Yani kismen sana katiliyorum.

Bunu da yaptık olay oldu itiraz edildi farklı tarzlar deneyelim dedik katılım olmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt