- 12 Ocak 2013
- 49.044
- 56.745
- 4.128
Yasakalı olmalı bence. Bir ton şarkı var diğer türlü tekrara girer.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sadece bana kötü gelse zaten dillendirmem bunu. Ama yarışmaya katılan katılmayan herkes listeyi kötülüyor. Bir tane olumlu mesaj yok şarkılar hakkında.İyi de herkesin müzik zevki farklı olabiliyor sana kötü gelebilen diğerine iyi gelebiliyor. Ayrıca iyi şarkılar zaten önceki yarışmalarda yarıştığı için çok da iyi şarkıların kalmaması da gayet normal değil mi?
yarısmaya katılsam mı diye aklımdan gecirmistim. sansa yasıyoruz vallahi.
playliste bakmadım ama konsept sadece metal degil rock/metal olunca daha soft sarkılar da olur diye dusunmustum. hepsi mi kafa silen cinsten?aman renktaş bu eziyet bi insan evladına yapılır mı hiç en son bu konsepte katıldığım da akşama kadar kafamın içinde bangır bangır bağıranlar yankılanmıştı![]()
52637473 sarki icinden yasakli listedeki 30-40 sarkiyi cikardin mi baska guzel bi sey kalmiyor mu?İyi de herkesin müzik zevki farklı olabiliyor sana kötü gelebilen diğerine iyi gelebiliyor. Ayrıca iyi şarkılar zaten önceki yarışmalarda yarıştığı için çok da iyi şarkıların kalmaması gayet normal değil mi?
Ben mesela kendi şarkımı severek attım ama birinci olsun diye katılmadım. Birinci olmasını isteseydim daha iyi şarkılarım vardı. Denemek için attım mesela kaç puan alır diye. Eminim benim gibi şarkılarını bu sebeple atanlar da vardır. Aynı kulak zevkine sahip değilsek zaten puan verilmiyor o şarkıya. Ha gerçekten trolleyenler var mı bilmiyorum o da onların kararı. Bunun önüne de geçilemez bence. Belli bir puanın altında olanlar birkaç yarışmadan diskalifiye edilebilir.Sadece bana kötü gelse zaten dillendirmem bunu. Ama yarışmaya katılan katılmayan herkes listeyi kötülüyor. Bir tane olumlu mesaj yok şarkılar hakkında.
Rock Metal için değil serbest kategori de yaptık yine aynı tarz yorumlar. Dünyada şarkı mı bitti? Çok basit bir düşünce bu
Yorumlara bakarak is yaparsan size bi daha eglence falan yok der hepten kapatmalisin.Sadece bana kötü gelse zaten dillendirmem bunu. Ama yarışmaya katılan katılmayan herkes listeyi kötülüyor. Bir tane olumlu mesaj yok şarkılar hakkında.
Rock Metal için değil serbest kategori de yaptık yine aynı tarz yorumlar. Dünyada şarkı mı bitti? Çok basit bir düşünce bu
playliste bakmadım ama konsept sadece metal degil rock/metal olunca daha soft sarkılar da olur diye dusunmustum. hepsi mi kafa silen cinsten?
renktas sorun su ki konseptleri cok genis tutuyorsunuz. o yuzden herkeste farklı beklenti olusuyor. beklediginin dısındaki sarkılara da kotu diyor. sarkıların hicbiri kendi dar kategorisinde kotu degil ama genis kategoride bir yere oturmuyor.Sadece bana kötü gelse zaten dillendirmem bunu. Ama yarışmaya katılan katılmayan herkes listeyi kötülüyor. Bir tane olumlu mesaj yok şarkılar hakkında.
Daha önceki 128 yarışmada 25 şarkı katılsa 3200 yasaklı şarkı eder. Dediğim gibi herkesin kulak zevki farklı ve yarışmaya katılım amaçları farklı olabiliyor.52637473 sarki icinden yasakli listedeki 30-40 sarkiyi cikardin mi baska guzel bi sey kalmiyor mu?
Hepsi senin basinin altindan cikiyo zaten.ya yasaklı yok dedik yarışma başladı 5 gün oldu şimdi neden yasaklı tartışıyoruz
bir de son şampiyonsun abi senin yarışmaya destek vermen lazımHepsi senin basinin altindan cikiyo zaten.![]()
Ben mesela kendi şarkımı severek attım ama birinci olsun diye katılmadım. Birinci olmasını isteseydim daha iyi şarkılarım vardı. Denemek için attım mesela kaç puan alır diye. Eminim benim gibi şarkılarını bu sebeple atanlar da vardır. Aynı kulak zevkine sahip değilsek zaten puan verilmiyor o şarkıya. Ha gerçekten trolleyenler var mı bilmiyorum o da onların kararı. Bunun önüne de geçilemez bence. Belli bir puanın altında olanlar birkaç yarışmadan diskalifiye edilebilir.
Destek ol demistin sen?? Ha ben kostek ol anlamisim ya kusura bakmabir de son şampiyonsun abi senin yarışmaya destek vermen lazım
Yine de devede kulak. Sirf yarismak icin degil degisik bi seyler duymak icin de burdayim. Yani kismen sana katiliyorum.Daha önceki 128 yarışmada 25 şarkı katılsa 3200 yasaklı şarkı eder. Dediğim gibi herkesin kulak zevki farklı ve yarışmaya katılım amaçları farklı olabiliyor.
Bunu da yaptık olay oldu itiraz edildi farklı tarzlar deneyelim dedik katılım olmadı.Ben mesela kendi şarkımı severek attım ama birinci olsun diye katılmadım. Birinci olmasını isteseydim daha iyi şarkılarım vardı. Denemek için attım mesela kaç puan alır diye. Eminim benim gibi şarkılarını bu sebeple atanlar da vardır. Aynı kulak zevkine sahip değilsek zaten puan verilmiyor o şarkıya. Ha gerçekten trolleyenler var mı bilmiyorum o da onların kararı. Bunun önüne de geçilemez bence. Belli bir puanın altında olanlar birkaç yarışmadan diskalifiye edilebilir.