- 28 Temmuz 2019
- 46.895
- 47.481
- 3.633
bütün şarkılar rock metal içeriğindedirListe de Rock/Metal ile alakasi olmayan bir şarkı buldum Bu katilmaci yarışmadan diskalifiye edilmesini rica ederim saygılar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bütün şarkılar rock metal içeriğindedirListe de Rock/Metal ile alakasi olmayan bir şarkı buldum Bu katilmaci yarışmadan diskalifiye edilmesini rica ederim saygılar
Bir şarkı var 3-4 dakika boyunca flüt çalıyor gitar yok drum yokbütün şarkılar rock metal içeriğindedir
Alternatif RockBir şarkı var 3-4 dakika boyunca flüt çalıyor gitar yok drum yok
Bilmiyordum tsklerAlternatif Rock
Cakli cuklu konusuyosun, hayirdir? Bu kogusun agasi sen misin kardes? Hee?Eurovision bünyesinde bir daha serbest ve Rock-Metal konseptte yarışma yapılmayacak. En kötü şarkı kimin yarışması mı düzenliyoruz anlamadım ki
Yarışmalar genelde bende abi yani binevi evetCakli cuklu konusuyosun, hayirdir? Bu kogusun agasi sen misin kardes? Hee?
Ağası tabi abi. Kafasına göre at koşturuyor. İlk 3e rahat gireceğim yarışmaları ne tesadüfse hep 10.sırada bitiriyorum.Cakli cuklu konusuyosun, hayirdir? Bu kogusun agasi sen misin kardes? Hee?
Veremezsiniz yönlendirmeye girerGerçek Eurovision daki Australia style; katılmayan bir ülke olarak gönlümden 12P veriyorum
Hayırlı Olsun.
Hayırdır... Australia Basın mensubu olarak, sevdiğim şarkıyı söyleyemez miyim?Veremezsiniz yönlendirmeye girer
Puanlama bittikten sonra istediğiniz şarkıyı istediğiniz puan ile ilan edebilirsiniz sayın Avustralya. Ya da isterseniz Okyanusya Yarışması düzenleyip meydanda at koşturabilirsinizHayırdır... Australia Basın mensubu olarak, sevdiğim şarkıyı söyleyemez miyim?
Akreditasyon Belgelerimi Mail ile atmıştım.
Saygılar
Rock Metal konusunda hiç bir zaman iddialı değilimŞarkınıza pek güvenmiyorsun Cihan Bey gördüm kadarıyla?
[AUS 1 Kanlı Basın Mensubu]Ekli dosyayı görüntüle 124181
Rock Metal konusunda hiç bir zaman iddialı değilim
Sen de şov yaptın o konseptte hatırlaaGetirin ordan Cihanıma Munir Nureddin
Şov yapacak