#13 Alex Telles

Alamancı Kardeş, eskisine göre epey gelişme var ama hala ifade kopuklukları oluyor yazılarında...Telles' den yola çıkıp Gökhan Gönül' e nasıl geldiğini, benzerlik mi kurduğunu anlayamadım...

Kıyaslama yapmaksa niyetin, belirteyim ki defansif-ofansif, futbolun hiçbir unsuru bakımından GG ün eline su dökemez Telles...Mancini' den daha iyi biliyorum, evet, o kimmiş?! :):D...

Konuda Gökhan Gönül´ün oyunu ile de bir kac yazisma gecmisti, epey büyük bir bosluk birakarak, onun ile ilgili de bir iki satir karalamak istedim sonunda... Gökhan Gönül benim acimdan büyük bir pismanlik, zamaninda Emre ve GG´ü biz alsaydik, gecmis biraz degisik olabilirdi.

Son düzenleme:
Konuda Gökhan Gönül´ün oyunu ile de bir kac yazisma gecmisti, epey büyük bir bosluk birakarak, onun ile ilgili de bir iki satir karalamak istedim sonunda... Gökhan Gönül benim acimdan büyük bir pismanlik, zamaninda Emre ve GG´ü biz alsaydik, gecmis biraz degisik olabilirdi.

GG tamamen senin Terim Hazretlerinin halt işlemesi...Volkan Yaman' ı MT a aldı, herif osuruktan bir frikik golü attı; bizim yöneticilere hararetle tavsiye etmiş; onlar da solbeke daha çok ihtiyaç var diye Volkan' ı tercih etmişler, bizzat yönetimden birinin açıklaması...Yoksa FB den önce anlaşılmış, fazladan 100-200 bin verilse bitmiş bir transferdi GG...

GG tamamen senin Terim Hazretlerinin halt işlemesi...Volkan Yaman' ı MT a aldı, herif osuruktan bir frikik golü attı; bizim yöneticilere hararetle tavsiye etmiş; onlar da solbeke daha çok ihtiyaç var diye Volkan' ı tercih etmişler, bizzat yönetimden birinin açıklaması...Yoksa FB den önce anlaşılmış, fazladan 100-200 bin verilse bitmiş bir transferdi GG...

Okadar detayini bilmiyorum. Sadece Gökhan Gönül´ün elimizden kactigini biliyorum. O dönem bizim istedigimiz, ama fenerin elimizden kapmadigi hic bir oyuncuyu hatirlamiyorum. Özellik ile yerli oyuncu konusunda, bizi izliyor gibi davraniyorlardi.

Okadar detayini bilmiyorum. Sadece Gökhan Gönül´ün elimizden kactigini biliyorum. O dönem bizim istedigimiz, ama fenerin elimizden kapmadigi hic bir oyuncuyu hatirlamiyorum. Özellik ile yerli oyuncu konusunda, bizi izliyor gibi davraniyorlardi.

Diğer popüler oyuncular için geçerliydi o dediğin, hatta istediğimiz bir futbolcuya BJK talip olduğu anda bile pazarlıktan çekiliveriyordu bizimkiler...Ancak GG çok göz önünde olmayan bir futbolcuydu ve FB de çok ucuz bir fiyata almıştı zaten...Anlattığım detaydan hiç şüphen olmasın, dönemin 2 ya da 3 numaralı yöneticisinin sözü, TV de izlemiştim...

Alex Telles - Page 8

Alex Telles - Pagina 102

Tellesten genel olarak memnunum. Taraftarin cogunlugu da memnun. İtalyan futboluna tamamen adapte olmasi icin en az 4-5 aya ihtiyaci vardi. Keske Brezilyadan direk italyaya gelseydi. Hersey onun icin daha hizli olurdu. Tellesten bence de bir world class bek olmaz, fakat yeni bir Maxwell olacak potansiyeli fazlasiyla var. Calismaya devam ederse, daha fazla agresif olursa, cok daha fazlasi bile olabilir. Turkiyede Melo Tellesin fazla calismadigindan sikayet ediyordu. Bu durum artik degisti.

Kevinin transferi yetisip, Kevin Chedjou Denayer/Carole Telles/Carole gibi bir savunma hattimiz olsaydi, cok zor pozisyon verirdik. Carole, Balta ve Semihten 1000 kat daha iyi bir stoper. Oyunu okumada yetersiz bulsamda, savunma yapmayi biliyor, atletlik, hiziyla Chedjouyla birbirlerini cok iyi tamamlarlardi.

Alex Telles - Page 8

Alex Telles - Pagina 102

Tellesten genel olarak memnunum. Taraftarin cogunlugu da memnun. İtalyan futboluna tamamen adapte olmasi icin en az 4-5 aya ihtiyaci vardi. Keske Brezilyadan direk italyaya gelseydi. Hersey onun icin daha hizli olurdu. Tellesten bence de bir world class bek olmaz, fakat yeni bir Maxwell olacak potansiyeli fazlasiyla var. Calismaya devam ederse, daha fazla agresif olursa, cok daha fazlasi bile olabilir. Turkiyede Melo Tellesin fazla calismadigindan sikayet ediyordu. Bu durum artik degisti.

Kevinin transferi yetisip, Kevin Chedjou Denayer/Carole Telles/Carole gibi bir savunma hattimiz olsaydi, cok zor pozisyon verirdik. Carole, Balta ve Semihten 1000 kat daha iyi bir stoper. Oyunu okumada yetersiz bulsamda, savunma yapmayi biliyor, atletlik, hiziyla Chedjouyla birbirlerini cok iyi tamamlarlardi.
Böyle giderse satın alır mı inter?

adamı ileri çıkmıyor diye eleştirenler vardı.. Ama ileri çıksaydı bu sene olduğu gibi orası otoban olurdu işte..

Bu yil Serie Anin hucumda en üretken sol beki. Mac basina en fazla isabetli orta yapan sol bek ayni zamanda. Alex Sandronun ardindan mac basina KPde 2.sirada. Düzenli oynamamasi nedeniyle onun ortalamasi yüksek.

Ve tüm bunlari forvetsiz İnterde yapiyor.

Son düzenleme:
Bende inşallah alırlar diyordum ama gelişimini böyle devam etire bilirse geri gelmesini isterim.
Halen yetersiz savunması ama ciddi gelişim gösterdi bir kaç ayda orda.

Bence Mancini daha birakmaz Telles i , devre arasi 8.5 milyon euro yu yatirirlar tahminimce.

Ama Bruma geri gelecek, Sociedad 7.5 milyon odeyemez zaten kume dusmeme derdindeler. Geri gelsin de zaten..

Burada TFF 3. Lig muamelesi gören Telles Serie A'nin en iyi sol beklerden birisi.

Komik.

Geri
Üst Alt