Rıfkı Karakülah
Ulubatlı Souness
- 8 Aralık 2008
- 35.917
- 10.596
- 673
dovulerek gonderilmek istemiyorss interle anlasmaya baksin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dovulerek gonderilmek istemiyorss interle anlasmaya baksin
Fizik gücü fanatigi bir insan olarak diyorum ki, hersey, herzaman fizik gücü degildir. Bir oyuncu yavas yavas üzerine koyar, büyük patlamalar ise zaten ender olur. Telles´in hücum anlaminda oyun zekasi yüksekti bir bek icin, kosulari verimliydi, gözü iyi calisiyor, pas kombinasyonlarda fikirleri olan, kreatif bir oyuncuydu. .
İŞte budur burda Tellese sallayan 10larca adam var ama sonuç ne yani sol bek göndermek ne demek şu sıra yetmezmiş gibi sağ bekimiz hiç yok.Telles konusunda kimin futbol biligisi olup olmadığı cok belli oluyor. Yasini parlatan sadece sneijder miydi? Doğru düzgün bakın
İŞte budur burda Tellese sallayan 10larca adam var ama sonuç ne yani sol bek göndermek ne demek şu sıra yetmezmiş gibi sağ bekimiz hiç yok.
interin sağlam işleyen yapısında telles hızınıda kullanarak iş yapıyorki adamların kadrosuna bakınca tellesin üstüne ekstra yük binmiyor,hucümcü bek olduğu içinde parlamaya başladı öte yandan bizim kadroda sol acıkdaki oyuncudan başlayarak ,orta sahadaki ,defansdaki rezaletlerde üstüne eklenince tellesin defansif defoları devamlı elde patlıyordu yani tellesin bizde yapması imkansız idi onun yerine alınan carole her şartta mevcut kadroda tellesden yararlı oyuncudur.. telles özelinde ise kendisini defansif açıdan kuvvetlendirirse(interde pek mümkün) üst seviye solbek olabilir ama bu haliyle üzerine yük binen daha sert maçlarda defansif olarak patlar,hata yapar,takımını yakar.. sonuç olarak scout ekibi son yıllardaki en akıllı işini carole transferinde yapmışdır..
Meloyu tapusuyla gönderdik yetmedi Tellesi gönderdik.. Bruma bu yasinden kötü mü oynardı ve karşılığında kimseyi almadık bu adam beni sinir hastası yaptı (Dursun ve çetesi)Bide neymiş Telles cılız mis, defansı berbatmis. Marcelo mesela çokmu hayvanı? Defansıfi çokmu iyi? Leş ötesi defansı var. Telles de en azından gelişme vardı, Defansıf konum için. İnşallah geri donerde, Mancini salakmi
Meloyu tapusuyla gönderdik yetmedi Tellesi gönderdik.. Bruma bu yasinden kötü mü oynardı ve karşılığında kimseyi almadık bu adam beni sinir hastası yaptı (Dursun ve çetesi)
Heyecan yok ki adamda napsın.. Taktik bilen her gün yeni bir Galatasaray için uyanan adam başarır.. Hamza ne araştırmacıydı ne de sözünü geçirebiliyodu yoksa ben bu futbolcuyu istiyorum dese yönetim eli mahkum alıcaktı..ezikliğe mahal yok futbolda sağlam 4 transfer şart ama en fazla 2 alırızHamza nin korkakligindan dolayı. Büyük oyunculara hoca yapamama kompleksi