#13 Alex Telles

Carole'den daha iyi ama 8.5 da iyi para açıkçası.Satılmalı.

Fizik gücü fanatigi bir insan olarak diyorum ki, hersey, herzaman fizik gücü degildir. Bir oyuncu yavas yavas üzerine koyar, büyük patlamalar ise zaten ender olur. Telles´in hücum anlaminda oyun zekasi yüksekti bir bek icin, kosulari verimliydi, gözü iyi calisiyor, pas kombinasyonlarda fikirleri olan, kreatif bir oyuncuydu. .

Rotasyon için kalmalıydı. Ama sadece o kadar. Ötesi değil.

Telles'i 2 sene izledik. 2 sene boyunca hücuma katkısı korkunç denecek kadar kötüydü. İlk dönemi biraz kıpırdıyordu ama kısıtlı yeteneği hücümunu engelliyordu. Savunması da eh denecek kadardı. Çok iyi değildi.

Aç tekrar izle istersen Telles'i.

Çağlar Birinci de bir huy vardı, rakip sahadayken önüne top atarsın gitsin diye bu durur geri çeker defansa dönerdi. Hatta bu yüzden bi milli maçta çıldırtmıştı herkesi. Telles'te olan tam da buydu. Orta sahada top ver orta sahadan orta açar. Galatasaray gibi kapalı defanslara karşı oynayan takımda zaten Telles'in tutması mümkün değil.

10 üzerinden 5'lik bir adam için yormayın kendinizi.

Son düzenleme:
Telles konusunda kimin futbol biligisi olup olmadığı cok belli oluyor. Yasini parlatan sadece sneijder miydi? Doğru düzgün bakın

Telles konusunda kimin futbol biligisi olup olmadığı cok belli oluyor. Yasini parlatan sadece sneijder miydi? Doğru düzgün bakın
İŞte budur burda Tellese sallayan 10larca adam var ama sonuç ne yani sol bek göndermek ne demek şu sıra yetmezmiş gibi sağ bekimiz hiç yok.

interin sağlam işleyen yapısında telles hızınıda kullanarak iş yapıyorki adamların kadrosuna bakınca tellesin üstüne ekstra yük binmiyor,hucümcü bek olduğu içinde parlamaya başladı öte yandan bizim kadroda sol acıkdaki oyuncudan başlayarak ,orta sahadaki ,defansdaki rezaletlerde üstüne eklenince tellesin defansif defoları devamlı elde patlıyordu yani tellesin bizde yapması imkansız idi onun yerine alınan carole her şartta mevcut kadroda tellesden yararlı oyuncudur.. telles özelinde ise kendisini defansif açıdan kuvvetlendirirse(interde pek mümkün) üst seviye solbek olabilir ama bu haliyle üzerine yük binen daha sert maçlarda defansif olarak patlar,hata yapar,takımını yakar.. sonuç olarak scout ekibi son yıllardaki en akıllı işini carole transferinde yapmışdır..

İŞte budur burda Tellese sallayan 10larca adam var ama sonuç ne yani sol bek göndermek ne demek şu sıra yetmezmiş gibi sağ bekimiz hiç yok.

Bide neymiş Telles cılız mis, defansı berbatmis. Marcelo mesela çokmu hayvanı? Defansıfi çokmu iyi? Leş ötesi defansı var. Telles de en azından gelişme vardı, Defansıf konum için. İnşallah geri donerde, Mancini salakmi

interin sağlam işleyen yapısında telles hızınıda kullanarak iş yapıyorki adamların kadrosuna bakınca tellesin üstüne ekstra yük binmiyor,hucümcü bek olduğu içinde parlamaya başladı öte yandan bizim kadroda sol acıkdaki oyuncudan başlayarak ,orta sahadaki ,defansdaki rezaletlerde üstüne eklenince tellesin defansif defoları devamlı elde patlıyordu yani tellesin bizde yapması imkansız idi onun yerine alınan carole her şartta mevcut kadroda tellesden yararlı oyuncudur.. telles özelinde ise kendisini defansif açıdan kuvvetlendirirse(interde pek mümkün) üst seviye solbek olabilir ama bu haliyle üzerine yük binen daha sert maçlarda defansif olarak patlar,hata yapar,takımını yakar.. sonuç olarak scout ekibi son yıllardaki en akıllı işini carole transferinde yapmışdır..

Bizde Sol kanat Sneijder be Dzemaili kaç maç oynadı ya. Komple koridor Tellese kalmıştı. Bazen 2 kişiye 3kisiye karşı oynamıştı
Artı Telles büyük maçlarda hep iyidi (Töre ye karşı ilk maç mesela. Hayatının en iyi formundaydi, Telles mahfetti)

Bide neymiş Telles cılız mis, defansı berbatmis. Marcelo mesela çokmu hayvanı? Defansıfi çokmu iyi? Leş ötesi defansı var. Telles de en azından gelişme vardı, Defansıf konum için. İnşallah geri donerde, Mancini salakmi
Meloyu tapusuyla gönderdik yetmedi Tellesi gönderdik.. Bruma bu yasinden kötü mü oynardı ve karşılığında kimseyi almadık bu adam beni sinir hastası yaptı (Dursun ve çetesi)

Hamza nin korkakligindan dolayı. Büyük oyunculara hoca yapamama kompleksi
Heyecan yok ki adamda napsın.. Taktik bilen her gün yeni bir Galatasaray için uyanan adam başarır.. Hamza ne araştırmacıydı ne de sözünü geçirebiliyodu yoksa ben bu futbolcuyu istiyorum dese yönetim eli mahkum alıcaktı..ezikliğe mahal yok futbolda sağlam 4 transfer şart ama en fazla 2 alırız

GERI GELSIN reis ! Sol bek için CAROLE vs. TELLES çok iyi bir ikilli alternatif olur.

Telles çok net şekilde 4-3-3 yada 3-5-2'nin sol beki...

Mevcut fener gibi hücum yükünü beklerle kullanan takımlar için ideal bir bek...

Hedefimiz CL üst turlarına çıkmak ama Carole sonrasından oynayacak sol bekimiz Balta-Olcan, sağ tarafa hiç geçmiyorum. Ulan Hamza PTT takımı yarattın ABV.
İnşallah İnter Telles'i satın alır yoksa boşu boşuna bir sene Balta-Olcan ile geçirmiş oluruz.

Telles iyi oyuncu bence burda beğenmeyenler şimdi beğenir olmuş ilginç

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bombok

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hamza sagolsun carole ile rotasyonda kullanılabilecekken adamı gönderdik.Şimdi hakan balta ile by göbege kaldık.

Ben yine söyleyim, Tellesten cacık olmaz.

Ben yine burda olucam. Melo gitsin diyenlere "hadi ordan" dediğimde bana laf edenler , RVP sakat olmaz dediğimde bana gülenler, Semih rezalet dediğimde, bize 1 değil 2 forvet lazım çünkü takımı baltalar 2 eşşek dediğimde bana çok laf edenler vardı bu sene başında forumda.

Ben söyleyim de yazılı kalsın buralarda arşivde falan.

Tellesten sol bek olmaz. O fizik gelişmezse ki öyle gözüküyor, cacık olmaz.

Ona verilen 7 milyon euro elimizde patlamadan, intere itelemenin yolunu bulalım.

Kurtar bizi Mancini Reis!! :)

İnşallah çakarız bunu 3 e 5 e bakmadan.

Geri
Üst Alt