#13 Alex Telles

tellesin bu takimin gelecegi oldugu gercegini ancak sato ilen bir kac vizyon sahibi rdasimiz farkedebilmis idi

geri alamazsak keparz

Carole var diyip Hamza'ya güvenip Telles'i gönderirsen böyle şey gibi kalırsın.

-Tapatalk-

güçsüz,orta açamıyor vs. diyerek yolladılar.. temposuz Hakan,göbekli Olcan ve Gaziantepspor seviyesindeki Carole gibi üç müthiş sol bekimiz oldu.

Uzun yıllar kullanılacak sol bek sıkıntısı bitecekti ama vizyonlu taraftarımız ve yöneticilerimiz bunu istemedi.

Arkasından ağlayın durun şimdi hepiniz.

Ben demiştim böyle olacağını.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

ben de demiştim 6m kazık gibi girdi diye inş alırlar almazlarsa da serie a tecrübe katar

-------------Muslera-----------------
--------Denayer-Hakan-Ched-------
Gross-------Melo-------------Telles
------Jose---------Selçuk-----------
----------Sneijder-------------------
------------------Podolski----------

Rezillikler olmasaydı şöyle bir kadro yapabilme imkanımız vardı.

-------------Muslera-----------------
--------Denayer-Hakan-Ched-------
Gross-------Melo-------------Telles
------Jose---------Selçuk-----------
----------Sneijder-------------------
------------------Podolski----------

Rezillikler olmasaydı şöyle bir kadro yapabilme imkanımız vardı.
Muslera
Maxi Chedjou Denayer Telles/Carole
Melo/Mbia Selcuk/Jose
Kevin Sneijder Poldi
Kalinic

Sadece Buragin satilmasiyla bile böyle bir kadro kurabilirdik.

Telles interde berbat oynasaydı acaba aynı düşünceleri söylermiydiniz :confused:

Muslera
Maxi Chedjou Denayer Telles/Carole
Melo/Mbia Selcuk/Jose
Kevin Sneijder Poldi
Kalinic

Sadece Buragin satilmasiyla bile böyle bir kadro kurabilirdik.

Kalinic içimde yaradır çok istemiştim alınmasını. Douglas ve Kalinic paket halinde bize önerilmiş Hamza tanımıyorum diye veto etmiş. Kaynak:Oyuncu menajeri,CüneytTanman.

Şu iki oyuncu gelse defansa da ve ofans da sorunlar baya azalırdı.
Geldi geçti kızma diyorlar ama sen öyle bir sezonu şampiyon bitirmişsin,4.yıldızı takmışsın,3 kupa birden almışsın iyi kötü biraz gelirlerin oldu ayrıca 4.yıldızı takman sebebiyle bunu finansa çevirecek bir çok kaynak yaratabilirsin öyle bir ortam sana sağlanmış bu ortam 10 sene de bir sağlanır. Böyle bir ortam da piyasa da bonservissiz Gignac,Maxi Pereira,Konoplyanka,Ayew,Mbia gibi ÇOK muhteşem oyuncular var sen nasıl kaçırırsın bu fırsatı ya şu süreci adam akıllı bir başkan/teknik adam olup iyi yönetsek efsane kadro kurmuş ligin anasını ağlatıyor vaziyette olurduk bugün. Transfer yapmayarak mali açıdan birşeyler yaptığını sanıyorlar 4 senedir ard arda gelen cl gelirleri ve şampiyonluk gelirlerleri gelmeyecek yiyim öyle kemer kısmayı. Beşiktaş bile kemir sıkma politikası ile bir bok olmayacağını anladı bizimkiler bu politikayı yeni getirdi kulübe. Allah sonumuzu hayır etsin.

tellesin bu takimin gelecegi oldugu gercegini ancak sato ilen bir kac vizyon sahibi rdasimiz farkedebilmis idi

geri alamazsak keparz

Bunun gonderilmemesini isteyen kisilerden birisiydim.Carole bunun yarisini yapamaz net.Olcan bile Caroleden iyi gorunuyorsa bekte Cacik olmaz.

tellesten gelen para iyi kullanılmalı keşke burak ve semihi de göndersek

Millet Sabri veya Gökhan Gönül gibi 10000 orta yapan adamlardan hoşlandigi için Tellesi begenmedi.

Türkiye´deki linc kültürünün bir kurbani. Cok basit olaylari görmeye karsi direniyor insanlar bazen. Topa karsi oyunu, ve savunma dizilisi sikintili bir takimda, fizik olarak gücsüz ve savunma bilgisinin yetersizliginden dolayi, hem defansa fazla konstantre olmak zorunda oldugundan dolayi hücuma fazla destek veremedi, hemde fizik anlaminda bazen ezildigi icin göze batti.

Fizik gücü fanatigi bir insan olarak diyorum ki, hersey, herzaman fizik gücü degildir. Bir oyuncu yavas yavas üzerine koyar, büyük patlamalar ise zaten ender olur. Telles´in hücum anlaminda oyun zekasi yüksekti bir bek icin, kosulari verimliydi, gözü iyi calisiyor, pas kombinasyonlarda fikirleri olan, kreatif bir oyuncuydu.

Sonra 28/29 yasinda hazir adam isteniyor, bakiyorsun adamin gecmisine, Telles yasinda daha ancak yeni hasbelkader düzenli profesyonel maclara cikmaya baslamis adamlar.

Geri
Üst Alt