#13 Alex Telles

Lazioya karsi ilk yaridaki perfonmansini cok begendim. İnterin en iyisiydi. Mücadeleyi birakmamasi, sert oynamaya calismasi ve sorumluluk almasi güzeldi. 2.yarida o da takimin geri kalanina uydu.

Anlaşılan interi sıkı takip eden bir renktaşım daha var.. Birebir katılıyorum ilk yarı kendine güvenen bindirmeler yapan telles 2. yarıda ilk maçına çıkan amatör topçuya döndü... Ben hala arkasından ağlanacak bir adam olmadığını düşünüyorum.. İnterde 11 başlama sebebi İnterin diğer beklerinin çöp olması..

Carole o bölgede Telles'e oranla daha verimli bana göre. Alex defansif olarak çok kötüydü, fiziği güçsüzdü. İnter'de kendini geliştirmişse bu antrenör etkisiyledir bizim kullanmamızla alakası yok. Takımın en nüyük sorunu antrenör bence. Gelen hiç bi oyuncu hangi tarafı iyiyse o halde kaldı yeni bi gelişim gösteremiyo. Uzun lafın kısası, Telles geri dönerse yine yerinde sayar, inter onun için hayırlısı kendine de bşeyler katar böylece.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Halen Carole diyen var. Carole şimdiki halinden çok daha az ileriye gider. Tellesde müthiş potansiyel vardı. Td olarak alacaksın favreyi, Tellesi o na birakacaksin bak ne oluyor

İnter alırsa çok şanslıyız..Gerisi boş sol bekde 7 milyon euroluk oyuncu lüksümüz yok.. Kaldıki ebouenin ilk sene verdiği performansı hiç veremedi..Ben gelişeceğinede inanmıyorum..Carole çok daha faydalı f/p ürünü bi oyuncu..1.5 milyona Carole aldık satıyoz desek anadoolu kulübü ölücüler bile 1 milyon verir en az. Telles elde kalır

Son düzenleme:
Halen Carole diyen var. Carole şimdiki halinden çok daha az ileriye gider. Tellesde müthiş potansiyel vardı. Td olarak alacaksın favreyi, Tellesi o na birakacaksin bak ne oluyor

Bizim takımda olmuyodu işte sende anla interde farklı bir telles var bizde yerinde sayardı.

Bizim takımda olmuyodu işte sende anla interde farklı bir telles var bizde yerinde sayardı.

sen adamin önüne adam gibi kanat koymazsan (yasin haric) ve koridoru tamamiyle tellese birakirsan motoru dogal olarak yanar. Nasil adam gibi bir kanat önüne gectigi an muazzam oynamaya basladi. Hatta önündeki kazmayi bile parlatti

Umarım alırlar şu an bile yokluğu hissedilmiyor.

Carole için bugün kremler yarın döver. Telles'i de çok beğenmezdim ama net Carole den falan 2 gömlek üstün.

Telles ve Carole ile belki de en alternatifli bölgemiz sol bekti ama Hamza ve Dursun hainleri son gün Telles'i satın alma opsiyonlu kiralayarak en alternatifli bölgemizi bile bozdular.

Saçmasapan konuşmayın be.

Bekte Balta ve Olcan oynuyor!!!

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Yav Sercan tam bir Telles düşmanı, milleti sinirlendirmek için gelip yazıyor zaten yemlenmeyin. Eldeki 3 sol bek oynayandan da net daha iyi sol bek Telles. Bizim gibi yaptığı yatırımı rahatça gömen başka bir takım daha yoktur. Umarım Inter alamaz ve geri döner.

tapatalk

Yav Sercan tam bir Telles düşmanı, milleti sinirlendirmek için gelip yazıyor zaten yemlenmeyin. Eldeki 3 sol bek oynayandan da net daha iyi sol bek Telles. Bizim gibi yaptığı yatırımı rahatça gömen başka bir takım daha yoktur. Umarım Inter alamaz ve geri döner.

tapatalk

Evet Telles düşmanıyım çünkü hiçbir özelliği olmayan berbat bir oyuncu. 6 milyonluk Mancini kazığı. Carole ve Olcan Telles'ten daha iyi. Carole daha ilk maçlarında Telles'in hiç gösteremediği ışığı verdi. Umarım Mancini bize soktuğu kazığı çıkarıp Inter'e sokar bu çöp elde kalmaz.

Evet Telles düşmanıyım çünkü hiçbir özelliği olmayan berbat bir oyuncu. 6 milyonluk Mancini kazığı. Carole ve Olcan Telles'ten daha iyi. Carole daha ilk maçlarında Telles'in hiç gösteremediği ışığı verdi. Umarım Mancini bize soktuğu kazığı çıkarıp Inter'e sokar bu çöp elde kalmaz.

Tamam.

Geri
Üst Alt