#13 Alex Telles

he gelsin hepsi gelsin elin oğlu ersanı bile 7 ye okuttu siz hala turşu kafası

Salak olan biri varsa bu bir Burak sevici olan sensin. Atletico deplasmanından sonra takım Burak olmadan ileri gidemiyor yazmış adamsın sen futbol falan konuşma. Burak yalaması olduğunu iyi biliyorum boşuna şimdi eleştiriyorum falan deme.

Carole şimdiye kadar oynadığı tüm maçlarda Telles'ten daha iyi oynamıştır boşuna koridor hikayesi falan anlatma. Olcan da sol bek oynadığı her maçta Telles'ten daha iyiydi.

Telles patlama falan yapmadı neyin hayalini görüyorsunuz. Hücum 0, savunma 0. Oyun görüşü falan da yok. Aldığı pası geri vermesini yada üzerine bir oyuncu geldiği zaman kaleye kadar geri çekilip başka oyuncunun müdahale etmesini beklemesi bazı mallara göre pozisyon bilgisi falan oluyor. Herhangi bir yeteneği de yok. Bilekleri odun gibi kıvraklık 0. Hamle gücü yok, ters kademe yok. Ayakta duramaz sürekli yerleri öper, üflesen uçar fizik 0. Sorumluluk almaz en fazla aldığı pası geri verir, oyuna bir fark katamaz.

Şu kazığa neden 6 milyon verildiğini kimse açıklayamaz. Mancini kazığı işte alsın kazığını Inter'e soksun kurtulalım.

Ha yasa , eline saglik.

Tellesten tek beklentim intere 8 e kitlemek.

Cacik olabilecek biri bile degil.

Brezilyali tarik camdal.

Son düzenleme:
Ben Telles'i begenirdim ama bence

Carole > Telles

O yüzden bonservisinin alinmasinda bir sakinca yok mali durum da düsünülürse.

iiiiiiiiiiiiii tüüüühhhh kaka . Carole ve Olcan senden 54654654 kat daha iyi pis

Noldu bunun durumu alıcaklar mı? Şu durumda almamaları bizim için daha iyi adam alamazsak sol açık "Mr.Muzorta/Göbek"ten daha iyi oynar kanaatindeyim.

Telles-Carole iyi olur sol bek için. Olcan dayı'yı yollayalım, 50 kilo kebap karşılığı fesh etsin kontratını.

inter taraftarı gelecek sezonun kadrosuna yazıyor hep tellesi ama almazlar gibi geliyor,bize çok tempo katacak gelecek sezon gelecek sezon en kritik transfer orta saha transferi

After Felipe Melo and Telles this summer, Caner Erkin is the next player who might be arriving to Inter from Turkey. Inter are close to finalizing a deal with the player on a bosman deal. Erkin has 12 appearances this season in the SüperLig.To make the deal happen, Inter offered the player a 3 year contract with an annual salary of 2 million euros. The deal is nearing a conclusion and when all is done, the player will arrive for his medicals and sign his contract. With the arrival of Erkin, Telles chances of remaining an Inter player would be very slim to none.

- Di Marzio

Yani Caner le anlasmaya cok yakinmis Inter. Yillik 2 milyon € (3 senelik) sözlesme önermisler. Telles'i buna göre geriye gönderceklermis.

Buna zorunlu satin alma opsiyonu koydurmamislar tahmin ettigim gibi.1.5 milyon icin as sol bekimizi sattik bravo.Bruma'yi da geri sepetlerler.Gitti paralar

Gelsin gelsin başlarım parasına puluna. Kendimi bildim bileli hesap yapıyoruz kulübü kurtaracaz diye bi halt olduğu yok anasını satıyım. Gelsin oynasın Carole'la beraber sol bek mevkisi en azından 3-5 sene rahat etsin. Kanatta da oynar arada daha ne. Bırakın artık bu hesap kitap işlerini 10 yaşımdan beri batıyoruz bu böyle gider kulüp dinozorlardan ve yancılardan kurtulmadığı müddetçe.

Ya bu herifi isteyen arkadaslara bir sorum olacak. Bu herif ne yapti ki bizde iyi olarak bunun geri donmesini istiyorsunuz?

Mesela kac gol atti, kac asist yapti, kac ikili mucadele kazandi, kac hava topu aldi vs??

Ya bu herifi isteyen arkadaslara bir sorum olacak. Bu herif ne yapti ki bizde iyi olarak bunun geri donmesini istiyorsunuz?

Mesela kac gol atti, kac asist yapti, kac ikili mucadele kazandi, kac hava topu aldi vs??

golü asisti bırak kaç tane orta açabilmiş adamın her ortası rakipten dönüyordu

Geri
Üst Alt